JO9-1 maakt zich op voor het Nederlands Kampioenschap Jeugdvoetbal

JO9-1 maakt zich op voor het Nederlands Kampioenschap Jeugdvoetbal

Met veel inzet, goed voetbal en vooral sportief spel heeft JO9-1 in augustus op de districtskampioenschappen een ticket bemachtigd voor het NK Jeugdvoetbal. En nu wordt een droom van veel spelers werkelijkheid: Spelen op een officieel Nederlands Kampioenschap. 

Zondag 22 april 2018 is het zover. Dan gaat het team naar Castricum om te strijden voor de beker. Restaurant Fratelli heeft ervoor gezorgd dat het team, op z’n Italiaans, er strak uit ziet in gesponsorde trainingspakken. En door de hulp van de shirtsponsor  BP en de club gaat JO9-01 per luxe touringcar, De sponsor bus van Pijnacker naar Noord-Holland. Zo kunnen zij, aangemoedigd door hun vaders, moeders, broertjes, zusjes en andere trouwe supporters, er een onvergetelijke dag van maken.

De tegenstanders zijn nog niet bekend, maar het zijn de beste en sportiefste teams uit heel Nederland! Iedereen die ons wil komen aanmoedigen is welkom op het sportcomplex van FC Castricum. De eerste wedstrijd start om 10.00 uur. Rond 17.00 uur weten we die zich dit jaar Nederlands kampioen mag noemen.

Wordt vervolgd…

2018-04-13