Sponsoren van de maand april – Desktoptowork en LEEF Tapas

OLIVEO is (gelukkig!) als club vele mooie sponsoren rijk. Deze sponsoren verdienen het om eens in het zonnetje gezet te worden. Deze maand aandacht voor twee sponsoren die bijdragen aan onze mooie vereniging: Desktoptowork en LEEF Tapas.

Beide bedrijven zijn namelijk van één en dezelfde eigenaar: Duco Rob. Met Desktoptowork is hij shirtsponsor van de JO13-1 en voor LEEF Tapas hangen er binnenkort vier reclameborden langs het hoofdveld bij Oliveo. Tijd dus voor een korte kennismaking met Duco en beide bedrijven.

 

Het begin van zelfstandig ondernemen: Desktoptowork

Rond 2011 zag Desktoptowork het levenslicht. Duco had in de jaren hiervoor al wat ervaring opgedaan met ondernemen via zijn eerste bedrijf SBC solutions, samen met een compagnon. In 2011 zag hij kans om voor zichzelf te beginnen. Met Desktoptowork levert Duco ‘online oplossingen’ als online werkplekken, hosting, office 365 en connectiviteit voor particulieren en vooral bedrijven. In een wereld waarin ICT binnen no-time onmisbaar werd, ging het Desktoptowork voor de wind. In de dienstverlening van het Haagse bedrijf staan veiligheid (niet onbelangrijk), schaalbaarheid en kostenefficiënt werken centraal. Met meer dan 25 medewerkers is Desktoptowork door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf van behoorlijke omvang.

 

Binding met Oliveo

Via zijn neefje Justin Smit werd Duco met Desktoptowork shirtsponsor bij Oliveo. Justin vroeg zijn oom om zijn team te sponsoren. De Haagse ondernemer kende de club Oliveo toentertijd niet echt maar vond het leuk om te doen. En zo geschiedde. Op dit moment prijkt het logo van Desktoptowork op de shirts van JO13-1, het elftal van trainer en selectiespeler Brian de Jong. Duco en Brian kenden elkaar al uit hun gelijktijdige periode bij SV Nootdorp. Daar is Duco namelijk al een tijd sponsor en sinds kort ook hoofdsponsor. Het eerste elftal van geel-zwarten houdt trouwens knap stand in de hoofdklasse en was onlangs (net als Oliveo) genomineerd als sportploeg (van Pijnacker) van het jaar.

 


 

Ondernemen 2.0: LEEF Tapas

Vijf jaar geleden zag Duco een volgende kans om zijn ondernemerschap uit te breiden. Hij kocht een strandtent op het Haagse Kijkduin en doopte deze tot Beachclub LEEF. Bij Beachclub LEEF kun je onder andere tapas eten, maar kun je ook terecht voor een drankje bij het strand of voor feesten en partijen. Onder de succesvolle naam ‘LEEF’ kwam het tapasconcept onlangs ook naar Nootdorp en binnenkort Delft (vanaf mei 2018). In december opende de inwoner van Nootdorp zijn zaak op Markt 53 in onze buurgemeente. Het bestaande tapasrestaurant werd in zijn geheel vernieuwd en sinds de jaarwisseling kun je er dus terecht voor heerlijke tapasgerechten. Dus wil je graag overheerlijke (en onbeperkt) tapas eten, doe dat dan vooral bij LEEF Tapas in Nootdorp. Via Facebook (Leef tapas Nootdorp) blijf je op de hoogte van eventuele acties en nieuws over het restaurant. En via www.leeftapas.nl kun je het menu bekijken en reserveren. Voor het geval dat je dit vergeet: binnenkort zul je telkens als Oliveo scoort, denken aan LEEF Tapas. Want dan hangen er vier reclameborden achter het doel voor onze kantine!

 

 

 

Auteur: Ludo van Adrichem