GROTE CLUB ACTIE is succes

Beste jeugdspelers van Oliveo,

 

Wat hebben jullie zich met z'n allen hard ingezet voor de Grote Clubactie zeg! Super goed gedaan en Oliveo is erg blij met de opbrengst als gevolg van deze actie. Maar zoals beloofd, voor wat hoort wat! Voordat de actie van start ging is er aan de speler uit de JO9 respectievelijk JO11 die de meeste loten zou verkopen een onvergetelijke middag beloofd. Deze (twee) spelers mogen namelijk 'pupil van de week' zijn bij ons eerste elftal! Een zondag waarbij je bij de wedstrijdbespreking mag zijn, mee mag doen met de warming-up, de aftrap mag verrichten en daarna (bij een overwinning) een feestje mag vieren in de kleedkamer!

 

Jaydeven Justina (JO9) en Coen Overdevest (JO11) hebben in hun leeftijdscategorie de meeste loten verkocht. Hartstikke goed gedaan mannen! Er wordt vanzelf contact met jullie opgenomen om een wedstrijd van het eerste als pupil bij te wonen. Jullie zullen op deze zondag niet alleen een gesigneerde voetbal krijgen, maar ook nog eens een OLIVEO-shirt met de handtekeningen van al onze eerste elftal spelers! Van harte gefeliciteerd!

 

Het team wat bij de JO13- en JO15-jeugd de meeste loten zou verkopen kon een training winnen van onze hoofdtrainer Martin de Mooij. Er waren in deze leeftijdscategorieën meerdere teams die erg veel loten hebben verkocht, waardoor door onze hoofdtrainer besloten is om in het voorjaar voor zowel de D- als C-categorie een onderling toernooi te organiseren. Ook hier volgt later meer informatie.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van de Grote Club Actie

 

Overig clubnieuws van Oliveo

11 augustus: De bal rolt weer.