Oliveo Oliveo 2 | Oliveo 2 – Westlandia 2 | Zo 28/01, 11.00 uur

Topper in de reserve Hoofdklasse!

Middels een geslaagd trainingskamp in Valencia heeft Oliveo 2 zich kunnen voorbereiden op de tweede helft van de competitie, waarbij er direct een aansprekend affiche op het programma staat. Aanstaande zondag wordt er om 11.00 afgetrapt tegen medekoploper en regerend Nederlands Kampioen Westlandia 2!

Waar Oliveo 2 vorig seizoen vriend en vijand veraste door in het eerste seizoen op het hoogte niveau bovenin mee te draaien, maakt Westlandia 2 al jaren op rij aanspraak op het kampioenschap. Dat het voorgaande seizoen voor Oliveo geen uitschieter betrof, bleek de eerste helft van het seizoen. Met een puntenaantal van 23 staat Oliveo bovenaan, al moet het deze plek delen met, jawel, Westlandia 2.

Dit betekend dat er aanstaande zondag op de Groene Wijdte om de koppositie in de reserve Hoofdklasse wordt gestreden. Aangezien ook Oliveo 1, een paar uurtjes later, thuis tegen de koploper aantreedt belooft dit een mooie dag op het sportpark te worden. Uiteraard kan Oliveo de steun van haar supporters goed gebruiken, dus komt dat zien!

11.00 uur, de topper Oliveo 2 – Westlandia 2

 

De huidige stand in de Hoofdklasse

Overig clubnieuws van Oliveo Oliveo 2