Oliveo JO8-2 | Wisselend resultaat!

Wisselend resultaat!

De afgelopen drie weken hebben voor de jongens van JO8-2 een makkelijke overwinning, een zwaarbevochten overwinning en een eerste nederlaag in de competitie opgeleverd.

Op 28 oktober was er de thuisoverwinning op GW Vac II met 13-1. Omar maakte er 6, Amir 4, Mohammed 2 en Sven maakte zijn eerste doelpunt van dit jaar, hetgeen niet zijn laatste zou zijn. Goed samenspel leverde veel spelplezier en goede doelpunten op.

Een week later stond de uitwedstrijd bij HVV op het programma. Ondanks het vroege tijdstip (8.30) was iedereen op tijd en had er veel zin in. We begonnen matig aan deze wedstrijd hetgeen resulteerde in een 1-0 achterstand. In de tweede helft werd dit door doelpunten van Sven en Omar omgedraaid in een zwaarbevochten 2-1 overwinning. Er werd hard voor elkaar gewerkt en Quint hield er een paar mooie ballen uit!

Helaas moesten we afgelopen zaterdag de eerste nederlaag incasseren, thuis tegen HDV werd het 6-3. Tegen deze potige jongens konden we geen moment in de wedstrijd komen en hebben we terecht verloren. Volgende week beter! We spelen om 9.45 uit bij DVC. Tot dan.

 

 

Overig clubnieuws van Oliveo JO8-2