Spetterende sponsoravond in Scheveningen

 

Afgelopen vrijdag waren alle sponsoren van Oliveo uitgenodigd voor een sponsoravond op locatie. In Scheveningen aan de Vissershavenweg werd een project bezocht dat door Meerbouw, Toussaint Kleurmakers, Velux en T.B. Van Wichen uitgevoerd wordt. Zij namen een 40tal mensen mee voor een rondleiding door het pand. Er viel genoeg te zien, want met vijf etages en een flink aantal vierkante meters, wordt er genoeg werk verzet door de projectgroep. Leuk om met ondernemers uit de regio te kijken bij werk van ondernemers uit de regio!

 

Na een heerlijk lopend buffet, verzorgd door Slijterij en partyservice De Helm, stal spreker Bas Nijhuis (nationaal en internationaal topscheidsrechter) de show tijdens een interactieve sessie met het publiek. Hij vormde een mooi duo samen met de schrijver van zijn boek: Eddy van der Ley. Bas en Ed vertelden veel over de voetbalwereld en over Bas zijn ervaringen als scheidsrechter. Aansluitend was er tijd voor wat foto’s (uiteraard met Bas) en een borrel waarna er werd afgesloten in De Drie Heeren met een borrel 2.0.

 

Al met al was het een geweldige avond. Speciale dank aan de projectgroep en De Drie Heeren voor het gastheerschap, De Helm voor de catering, de Pijnackerse Sponsorbus voor het vervoer en alle aanwezigen voor hun komst! Bent u er niet bij geweest? Gelukkig hebben we de foto’s nog: