Oliveo 1 | Oliveo doet leuk mee met TOGB, maar wint weer niet!

Het zit Oliveo vooralsnog niet mee in de 2e klasse van het zondagvoetbal. Na 3 nederlagen moest het opnieuw een verlies incasseren. Ondanks dat het prima mee kon met TOGB verliest het wel weer met 2-0. Een gelijkmaker hing geruime tijd in de lucht de 2e helft. Net zoals vorige week kreeg Oliveo in de laatste 10 minuten opnieuw een tegentreffer waardoor een stunt(je) uit bleef.

Opstelling: Peter-Paul de Rotte. Leon Woutersen, Gerben Pels, Dewie van Wichen (Didier Jansen), Ludo van Adrichem. Stefan vd Griend, Lex Visser (Mark Milolaza), Robbert Brouwer. Mike van de Pol (Max Huurman), Frank van der Zwan, Wessel Kleij.  

De Rotte had enkele goede reddingen, maar kon helaas 2 goals niet voorkomen.

Trainer De Mooij had het vooraf al voorspeld dat TOGB Oliveo gelijk onder druk zal zetten. Het was te hopen voor Oliveo dat het geen vroege goal hoefde te incasseren. Ondanks dat TOGB ook vaak de bal had bleven echte kansen uit. Aan de andere kant was het Oliveo wat via een kopbal van Brouwer bijna op voorsprong kwam. Toch kwam Oliveo nog voor rust achter te staan via een wonderschone treffer van uitblinker Mo. Een keiharde pegel in de winkelhaak was onhoudbaar voor doelman De Rotte.

Het werd een fysieke wedstrijd de 2e helft. Zie hier Van Adrichem in duel met Lems.  

De tweede helft was het Oliveo wat meer het initiatief ging nemen. Met Milolaza op het middenveld werden wat meer duels gewonnen wat voor een overwicht zorgde. De voorwaartse van Oliveo werden ook regelmatig diep gestuurd, maar het werd de doelman van TOGB niet altijd lastig genoeg gemaakt. Aan de andere kant trad De Rotte enkele keren goed op waardoor Oliveo wel in de wedstrijd bleef. Ondertussen werden de duels harder waarbij TOGB net wat harder schreeuwde en de gele kaarten met name voor Oliveo waren.

Van Wichen kijkt toe hoe Kleij in duel is met 2 TOGB'ers. 

Brouwer kreeg 10 minuten voor tijd een grote kans maar zijn schot werd knap gekeerd door de sluitpost van TOGB. Uiteindelijk was het wederom Mo die de wedstrijd besliste in het voordeel van TOGB. Hierbij werd de verdediging van Oliveo licht gehinderd door de scheidsrechter en was het voor de technische middenvelder makkelijk binnenschuiven. Zo staat Oliveo wederom met lege handen en moet het volgende week gebeuren tegen Concordia. Op basis van strijd en werklust had Oliveo meer verdient. Goed om te zien dat Oliveo in ieder geval niet opgaf!

Foto’s via de huisfotograaf van TOGB Ron Fruining (meer foto's via de facebookpagina van TOGB). Dank dat wij deze mochten gebruiken.

Overig clubnieuws van Oliveo 1