Speculaaspoppenactie 2017

Vorig jaar hebben we in het kader van het Legoplan voor de tweede keer een speculaaspoppenactie gedaan en met groot succes! Bijna 900 poppen zijn er besteld en afgeleverd waardoor we een mooi steentje hebben bijgedragen aan de vernieuwing van de kantine. De opbrengst bedroeg maar liefst € 2.400,- voor de nieuwe keuken.

Deze keer gaan we sparen voor de buitenkant van het clubgebouw en de nieuwe entree.

Dus ook dit jaar hebben we de mogelijkheid om jullie een prachtige speculaaspop aan te bieden van maar liefst een halve kilo en een halve meter lang!

Verpakt in een mooie geschenkdoos kost deze maar 5,00 per stuk.

(Voor bedrijven is er vanaf 10 stuks de mogelijkheid om ook een factuur te ontvangen.)

 

Zou het niet hartstikke leuk zijn om familie, vrienden, je medewerkers, je collega’s of wie dan ook een prachtige pop cadeau te doen en daarmee meteen het goede doel te steunen?

Evenals vorig jaar wordt de bestelling bij de fabriek begin november geplaatst en zullen vanaf 27 november de poppen kunnen worden afgehaald in de kantine of vanaf 25 stuks persoonlijk worden thuisbezorgd of op het werk worden gebracht (indien gewenst).

 

Wil je meedoen?

Mail dan je naam, (evt. bedrijfsnaam), adresgegevens, telefoonnummer en aantal speculaaspoppen. Doe dit uiterlijk 31 oktober 2017, zodat we tijdig kunnen bestellen naar. Voorzitter@oliveo.nl.

 

Ruud Schalkwijk (Voorzitter@oliveo.nl)