Oliveo 1 | Oliveo de ongelukkigste in de derby tegen Wippolder

Oliveo heeft niet de start die het graag had willen hebben. Na 3 wedstrijden in de 2e klasse zijn er nog altijd 0 (doel)punten te noteren. Vorige week verloren Oliveo ongelukkig bij ONA door een late goal. Vandaag in de derby tegen Wippolder voltrok zich een zelfde scenario. In de laatste 10 minuten incasseerde de thuisploeg 2 treffers. 

Een derby: Oliveo - Wippolder.

Opstelling: Peter-Paul de Rotte. Leon Woutersen, Gerben Pels, Robbert Brouwer, Ludo van Adrichem. Stefan vd Griend, Mark Milolaza (Mike van de Pol), Lex Visser. Robin Hoogland (Max Huurman), Frank van der Zwan, Wessel Kleij.  

De eerste helft was van beide ploegen niet goed genoeg. Wat speldenprikjes over en weer zonder echt gevaarlijk te worden. Het was een gelijk opgaande wedstrijd met veel strijd. Oliveo liet zien dat het mannenvoetbal kan spelen want het schuwde de duels niet. De prima fluitende scheidsrechter voelde deze derby prima aan en liet vaak doorspelen. Beide ploegen hanteerde vaak de lange bal wat het spel niet ten goede kwam. Typerend was het dat Oliveo juist een goede kans kreeg, via Van der Zwan, bij een verzorgde aanval over rechts waar de bal laag werd gehouden.

Er werden flink wat duels uitgevochten, zoals hier door Milolaza. 

Na rust was het Oliveo wat het spel wat meer ging bepalen en het balbezit had. Toch was het oppassen voor de gevaarlijke voorwaartse van Wippolder. Doelman De Rotte hield Oliveo in de wedstrijd met enkele puike reddingen. De drang van Oliveo werd groter en even leek een inzet van Visser de bevrijdende treffer te zijn. Tot ongeloof van de toeschouwers werd zijn schot gekeerd.

Visser (met de armen omhoog) was dichtbij een doelpunt vandaag. 

In een tegenaanval werd een onhandige overtreding rond de 16 weggegeven. Wippolder had in Mesker een specialist en liet deze kans niet onbenut. Vlak voor tijd was het de handige Uythof die zijn solo bekroonde met de 0-2. Zo moet Oliveo nog altijd wachten op de eerste punten. Wellicht volgende week in de uitwedstrijd tegen TOGB.  

Van Adrichem stoomt op over rechts.

Foto's en samenvatting wederom van David Dilling. Bedankt weer!

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B095qXGF1GF0gtE

Overig clubnieuws van Oliveo 1