Oliveo gaat voor verdere verbetering accommodatie met de Grote Clubactie

Deze week starten we, net als ongeveer 6000 andere verenigingen, met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Onze jeugdleden zullen proberen zo veel mogelijk loten aan de mens te brengen. De opbrengst zullen we gebruiken voor de verdere verbetering van onze accommodatie en andere faciliteiten. Een lot kost €3,-, maar liefst 80% daarvan gaat direct naar Oliveo!

De deelname aan de Grote Clubctie wordt gecoördineerd door onze JO13 trainer en lid van de zondagselectie Brian de Jong, samen met een aantal leden van de zondagselectie. Brian coördineert de actie voor de JO13-categorie, Max Kouwenhoven doet dat voor JO8 en JO9, Steven Vloemans voor JO11 en Niels van Rest voor JO15.

Voor aanstaande zaterdag 23 september krijgen alle jeugdleden een boekje met loten, zodat ze vanaf die zaterdag aan de slag kunnen met de verkoop van loten. Dat gaat op één manier. Verkoop vindt plaats via een eenmalige machtiging. Dan lopen onze jeugdleden niet met geld over straat.

De start van de Grote Clubactie zal dus zaterdag 23 september 2017 zijn. Rond de klok van 12.00 uur zal de selectie een zogenoemd superlot van een jeugdspeler kopen.


Het kopen van een lot levert in de eerste plaats een mooie financiële bijdrage voor onze club op. Daarom hierbij de oproep aan iedereen om loten te kopen. En door dat te doen maakt u kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017.