Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app staan klaar!

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Dit betekent dat je ook van start kunt met de nieuwe Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app.
 
Of je nou alleen voetballiefhebber, ouder, fan of speler bent. Of je gaat als scheidsrechter, wedstrijdsecretaris of aanvoerder aan het werk. Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app komt altijd van pas!
 
In deze mail een korte uitleg over wanneer je welke app moet gebruiken. En daarnaast wat handige informatie om met je leden te delen. Later deze week sturen we nog een mail met nog meer uitleg en tips. 

Van start met Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app.

Beide apps beginnen bij het inloggen en registreren. Of je nou met Voetbal.nl of met de KNVB Wedstrijdzaken app gaat werken, leden dienen zich altijd te registeren en in te loggen met het e-mailadres dat bekend is bij de club. Voordeel is dat je in beide apps met dezelfde gegevens kan inloggen.

Log je in met het mailadres zoals bekend is bij de club dan wordt de app gelijk nog leuker. Op je startscherm staat dan niet alleen belangrijk KNVB/voetbalnieuws maar vooral jouw activiteiten. Denk aan je programma en je uitslagen. Goed inloggen is dus heel belangrijk. 

Kom je er niet uit? Kijk dan hier voor hulp. 

 

Ondersteuning

We staan klaar om je te helpen. Natuurlijk. Maar, er is een maar. We krijgen letterlijk honderden vragen uit vele hoeken. Belangrijk om dat in goede banen te leiden. En jullie hulp is daarbij van belang. 

Hebben leiders/aanvoerders/wedstrijdsecretarissen vragen over KNVB Wedstrijdzaken? 

Als het gaat om uitleg en regels heeft de KNVB een overzichtelijke pagina in Assist klaarstaan. Met bijvoorbeeld duidelijke instructievideo's en verdere uitleg. 
Hierbij natuurlijk de link: http://www.knvb.nl/mdwf 

De KNVB

 

Persoonlijke note

Na deze wervende tekst van de KNVB bekruipt mij het gevoel wat de Belastingdienst bij mij veroorzaakt wanneer ze roepen: "Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker". Deze "oude man" heeft na enig geharrewar met zijn telefoontje beide Apps werkend. Als clubscheidsrechter schijn ik nu iedere wedstrijd met mijn telefoon het wedstrijdformulier in te moeten vullen. Ook de spelerskaartjes kunnen alleen nog maar via deze geweldige nieuwe technologie gecontroleerd te worden. Hoe en wie mij als scheidsrechter koppelt aan de juiste wedstrijd en wat als er plotseling iemand anders fluit is mijn nog niet duidelijk.

Het geeft mij het gevoel van "leuker kunnen we het niet maken en of het in de praktijk werkt zien we dan wel weer"

Ik hoop dat deze sprong in het diepe net zo goed gaat als die van mij in Rotjeknor.

Walter van den Bogaerdt