Oliveo transferperiode: veel spelers gaan, een enkeling komt.

Het is geen geheim meer dat het 3 e selectie-elftal overstapt naar de zaterdag afdeling (zie eerder nieuwsbericht op de site van Oliveo). Mede hierdoor stoppen er in totaal 20 spelers. Een enkeling stopt helemaal met voetbal, het grootste gedeelte blijft bij Oliveo voetballen, wat natuurlijk goed nieuws is!

Tegenover het vertrek is de technische staf ook blij met de komst van 5 spelers. 2 hiervan uit de eigen
jeugd, 1 uit een lager team en 2 van een andere vereniging. Een welkome aanvulling daar er 2 volwaardige teams nodig zijn in de 2 e klasse en reserve Hoofdklasse.

Max Huurman (17) – Oliveo jeugd
De A-junior heeft al enkele keren in de selectie meegespeeld afgelopen seizoen. Hier heeft hij zich dusdanig laten zien dat de technische staf hem graag vervroegd bij de selectie wil hebben. De rappe en behendige aanvaller kan op meerdere posities uit de voeten in de voorste linie. Zowel in het 1 e als 2 e heeft Max al gescoord, dus wie weet wat voor moois hij volgens seizoen aan de staf, spelers en publiek kan laten zien.

Stefan van der Griend (19) – Oliveo jeugd
Ook Stefan komt uit de A-jeugd over naar de selectie. De lange en intelligente centrale verdediger ziet het spelletje goed. Met zijn rust en overzicht kan hij de opbouw verzorgen van achteruit. Een plek waar hij zich thuis voelt. Aankomen seizoen gaat hij proberen een plek in het hart van de defensie proberen te veroveren.

Gerben Pels (27) – Oliveo 4

Gerben heeft al enkele jaren in de selectie gespeeld en zelfs 2 kampioenschappen meegemaakt met
het 1 e elftal. Ten tijde van huidig DHL-trainer Rene Slegtenhorst heeft Gerben besloten te stoppen met selectievoetbal en in het 3 e /4 e te gaan spelen. Na enkele gesprekken met Dick Kuijper en hoofdtainer
De Mooij heeft de linkspoot besloten het selectievoetbal weer op te pakken. Met zijn ervaring en duelkracht is hij zeker een meerwaarde voor de selectie. Hij gaat zich richten op een positie achterin of het middenveld.

Peter-Paul de Rotte (27) – Kon HC&VV
Peter-Paul heeft de overstap gemaakt van Kon. HC&VV naar Oliveo. Als keeper heeft hij voornamelijk in het 2 e elftal gespeeld en al een aantal keer tegen Oliveo gespeeld. In Daniel Voskamp heeft hij de onbetwiste keeper van het 1 e elftal altijd voor zich gehad wat hem heeft doen besluiten ergens anders te kijken. Op de trainingen heeft hij al een goede indruk achtergelaten en is zeker een aanwinst voor de selectie. Peter-Paul kan niet wachten om de concurrentiestrijd onder de lat aan te gaan bij Oliveo en kijkt uit naar volgend seizoen!

Ado Murselovic (21) – DSVP
Na heel wat jaren DSVP heeft Ado besloten om voor Oliveo te kiezen. De behendige en technische aanvaller speelt vaak op de flanken. Hier heeft hij vorig jaar bij DSVP voor menig assist gezorgd. Buiten zijn gave voorzetten weet hij ook regelmatig het net te vinden. Ook in de punt van de aanval of vlak achter de spitsen kan Ado uit de voeten. Kortom een allround aanvaller met scorend vermogen!

Wij wensen de spelers veel plezier bij Oliveo en succes in de selectie!