Fietstocht weer groot succes

Mede door het mooie weer en de publiciteit vooraf was er voor de 30e Fietspoldertocht op 2e Pinksterdag een grote belangstelling.
Meer dan 300 deelnemers melden zich tussen 10.30 en 12.00 uur bij Oliveo Voetbal voor een rondje door de mooie natuurgebieden rondom Pijnacker.
Een groot gedeelte hiervan ging over de nieuwe fietspaden die de afgelopen jaren zijn aangebracht.
De opbrengst van de fietspuzzeltocht was dit jaar voor de Stichting BOB die zich inzet voor mensen die op jonge leeftijd plotseling geconfronteerd worden met een lichamelijke handicap.
Door het aanschaffen van hulpmiddelen kunnen zij zich ondanks de beperkingen enigszins staande houden. Omdat hulpmiddelen vaak kostbaar zijn is deze bijdrage zeer wenselijk.
Meer over de Stichting BOB vindt u op http://stichting-bob.nl  
Ook was er weer de puzzel met de foto’s. Voor de liefhebbers was er de mogelijkheid om de 12 foto’s die onderweg genomen waren in de juiste volgorde te zetten.
Er zijn veel goede oplossingen ingevuld. De juiste fotovolgorde is; 4-12-11-9-3-1-2-5-7-8-10-6. 
Uit de goede oplossingen zijn 3 winnaars getrokken die elk een waardebon ontvangen. Deze winnaars zijn inmiddels gebeld.
 
De bijdrage van de 30e Fietspoldertocht wordt door de mede-organisator Peter de Vreede aan Martijn van der Helm van de Stichting BOB overhandigd.