UPDATE Geslaagde seizoen afsluiting zondagselectie

2017-06-06

Afgelopen weekend sloot de zondagselectie een zeer geslaagd seizoen 2016-2017 af. Het eerste werd kampioen, het tweede eindigde op de 4e plek in de reserve hoofdklasse en het derde handhaafde zich prima in de reserve 2e klasse,

Een afsluiting met veel traditie: een wedstrijd tegen en met het G-team, een prima BBQ verzorgd door Salades4U (Mart v.d. Gaag), muziek en bier. Veel mensen die werden bedankt voor hun inzet en ook nogal wat mensen die afscheid namen. Een groot deel van het 3e heeft de voorkeur uitgesproken om vanaf volgend seizoen op zaterdag te gaan spelen, een trend die in district West 2 al een tijdje aan de gang is. Dat heeft tot gevolg (met een beetje bestuurlijke pijn in het hart) dat de zondagvereniging Oliveo volgend jaar ook een team in de standaard (4e) klasse zaterdag heeft spelen. Een besluit dat betekent dat de beide trainers van het 3e Marcel van Rest en Kees Kleij noodgedwongen afscheid namen, na jaren trouwe trainersdienst… Oliveo is deze mannen veel dank verschuldigd, en gelukkig kunnen ze (op andere terreinen) wel actief blijven binnen onze club.

Na 5 jaar heeft Babette van ’t Hart een punt gezet achter haar fysiotherapie /  verzorgster werkzaamheden voor Oliveo. Afgestudeerd en met een mooie carrière in het verschiet, waar we Babette natuurlijk heel veel succes bij wensen! Babette wordt komend seizoen opgevolgd door Brian Ruigrok, tot halverwege dit seizoen keeper van het eerste. Brian stopt als keeper vanwege wat fysieke ongemakken en wil zich vooral focussen op zijn nieuwe taak.

Ook Ramon van Tuijl stopt, hij was jarenlang leider van vooral het tweede en ook (even) het eerste. Ramon gaat zich vanaf nu storten op zijn passie voor het keepen, en wil een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het beter worden van het keepersgilde van Oliveo. En daar zijn we natuurlijk blij mee!

Stille maar zeer gewaardeerde kracht John van den Boer stopt als ‘materiaalverzorger’ van de selectie. Met name de kleding was bij John in goede handen.

Wij willen alle vertrekkers hartelijk danken voor hun inzet en betrokkenheid, en hopen ze natuurlijk nog vaak op de club te zien.

Speler van het jaar werd Lex Visser, waarbij de prijs werd uitgereikt door Mike van Duinen. Lex kwam als tweede jaars A-junior over naar de senioren, en is een mooi voorbeeld van hij kwam, zag en overwon. De tweede plaats was ook voor een jonkie, Tom van Hagen, derde werd Leon Woutersen.

Dan was er goed nieuws van het sponsorfront: Peter van Koppen, directeur van Van Koppen en Van Eijk kwam zijn belofte na, en verlengde na het kampioenschap van het eerste het contract als hoofdsponsor met twee jaar,

Ook tekenden Martin de Mooij en Dirk Taal hun contract, waarmee ook formeel is geregeld dat zij volgend seizoen trainer van respectievelijk het eerste en het tweede zijn.

Ondanks dat in de loop van de avond van politiezijde werd bevolen dat de muziek wat zachter moest een zeer geslaagde seizoenafsluiting van de selectie!

 

 

FOTO'S VAN DAVID DILLING

Hoofdsponsor Peter van Koppen verliest de tos van Guus.

Scheidend verzorgster Babette van 't Hart neemt in stijl afscheid door de inhoud van de waterzak te legen boven topscoorder Niels Bentvelzen.

 

Er was een microfoon voor nodig want er volgden dertien Rode Kaarten! Velen van de afscheid nemende selectiespelers gaan volgend jaar op zaterdag spelen en blijven aan de club verbonden. 

Kees Kleij laat even zien hoe je een duel aangaat.

 

Niet veel later ontvangt Kleij de traditionele afscheids rode kaart.

Na afloop gezellig op de foto en klaar voor de afsluitende BBQ

 

Hoofdsponsor Van Koppen Van Eijk verlengt het Sponsorschap met nog eens twee jaar!

Hoofdtrainer Martin de Mooij gaat in de Tweede Klasse aan de slag!

De beste speler en winnaar van de Gouden Schoen Lex Visser (tweede van links). De winnaar van 2016 Dewi van Wichen en Mike van Duinen reikte de prijs uit. Links spreekstalmeester Hugo Mentink.