Obligatielening 2007-2017

Attentie: in mei 2017 laatste kans om uw Oliveo obligatieleningen af te laten lossen

In 2007 zijn wij met een groot aantal bedrijven en particulieren een obligatielening aangegaan om de bouw van de nieuwe kleedkamer en de ruimte voor Skippy  mogelijk te maken.

Deze obligaties verjaren op 1 juni 2017. Heeft u voor die datum uw obligatie niet ingeleverd dan vervalt deze ten voordele van Oliveo. Wij verwijzen u daarvoor naar artikel 8 van de Leningsvoorwaarden die zijn opgenomen op de obligatie.

Hoe kunt u uw lening laten aflossen?

In artikel 4 van de hiervoor genoemde Leningsvoorwaarden is bepaald dat de hoofdsom van de obligatie betaalbaar is bij afgifte van het obligatiebewijs. Dat kunt u op twee manieren doen.

U kunt het originele obligatiebewijs of een kopie van de voorzijde toezenden aan Voetbalvereniging Oliveo, ter attentie van de penningmeester Frank Duijvestijn, Postbus 77, 2640 AB in Pijnacker, of dit  persoonlijk aan hem afgeven.

U kunt ook een foto of scan van de voorzijde van het originele obligatiebewijs mailen aan penningmeester@oliveo.nl.

Vergeet in beide gevallen niet uw naam, geboortedatum, geboorteplaats en adres duidelijk te vermelden, evenals de gegevens van de bankrekening waarop het af te lossen bedrag kan worden overgemaakt. Als deze informatie niet of niet volledig is bijgevoegd zullen wij niet tot aflossing van de obligatielening overgaan.

Het geld van de obligatieleningen dat we niet hoeven af te lossen zullen we inzetten voor de verbouwing van de keuken die deze zomer wordt uitgevoerd.

Voor meer informatie kunt u zich via de mail wenden tot de penningmeester: penningmeester@oliveo.nl

25 april 2017,

Het bestuur van Oliveo Voetbal