Loting 1/8 finales Haaglanden Voetbal Toernooi in Oliveo kantine

HV Toernooi: Loting 1/8 finales dinsdagavond na Oliveo-sv Nootdorp

De loting voor de1/8 finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup vindt dinsdagavond (4 april) plaats in het clubgebouw van Oliveo na afloop van de wedstrijd in de tussenronde tussen gastheer Oliveo en ‘buurman’ sv Nootdorp.

Die wedstrijd vangt aan om 20.00 uur. Verder worden dinsdagavond gespeeld de duels: sv Erasmus – Forum Sport en RKDEO-DSO. De ontmoeting tussen zondag derde divisionist Westlandia en TAC’90 (zaterdag) gaat niet door omdat de ploeg van trainer Wim Baggerman zich op het laatste moment heeft teruggetrokken. Als argument wordt opgegeven dat TAC’90 met een te groot aantal geblesseerde spelers kampt. Woensdag (20.00 uur) wordt in de tussenronde nog gespeeld de wedstrijd tussen Westlandia (zaterdag) en BMT.

1/8 finales

De wedstrijden in de 1/8 finales staan in principe gepland voor dinsdag 18 april. Clubs kunnen – in onderling overleg – ook kiezen voor een andere datum. Het verzetten van het duel naar een andere datum kan alleen als beide clubs akkoord gaan.

Bij de loting dinsdagavond gaan ook de clubs in de kokers, die waren vrijgeloot voor de tussenronde: Quick, VUC, sv Loosduinen, DHC (zo), Scheveningen, SEP, SVC’08, Die Haghe, HVV, Te Werve en de winnaar van Duindorp SV/Vitesse Delft.

Bron: © Haaglanden Voetbal