Sebastiaan van Ruijven Lid van Verdienste

2017-03-25
 
Het is misschien niet helemaal hot news meer omdat Sebastiaan het via zijn Facebook pagina deelde, maar het bestuur heeft gisterenavond Sebastiaan van Ruijven benoemd tot Lid van Verdienste. Dat gebeurde tijdens een avondje happen en dranken bij De Guijter met het organisatiecomité van het meest recente Oliveo Feest. Met als doel de mannen nog eens te bedanken voor het grandioze feest dat zij dit jaar hebben neergezet.
Sebastiaan is een van degenen die (samen met Mike v.d. Pol en Kevin Klarenbeek) die een aantal jaar geleden de uitdaging aannam om het Oliveo feest weer een impuls te geven, iets wat volledig is geslaagd! Sebas staat op het punt te vertrekken naar Portugal om daar bedrijfsleider van een tuinbouwbedrijf te worden. Een mooi moment om hem in het zonnetje te zetten voor de vele activiteiten die hij vrijwillig voor Oliveo heeft gedaan. Want niet alleen organiseerde hij het feest (mee), Sebas is belangrijk voor de organisatie van het Millennium toernooi, is actief (geweest) als leider, trainer, sponsor en verricht talloze hand- en spandiensten binnen onze club. Een van die mensen die er voor zorgt dat Oliveo als vereniging kan functioneren. Reden voor het bestuur om hem tot Lid van Verdienste te benoemen. 
We zijn benieuwd hoelang Sebastiaan Pijnacker en Oliveo kan gaan missen, de deur bij Oliveo staat in ieder geval altijd open!