Snel internet dankzij SKP

 
Onlangs heeft SKP in samenspraak met de sportverenigingen een glasvezelverbinding gerealiseerd naar sportpark de Groene Wijdte. DSVP, Oliveo en HCP hebben hierdoor toegang gekregen tot internet-, tv- en telefoniediensten van hoge kwaliteit. Dat vereenvoudigt de vele digitale handelingen zoals het invullen van wedstrijdformulieren enorm, maar biedt ook de mogelijkheid tot het faciliteren van internet in de kantine.
 
Over SKP
SKP is de lokale aanbieder van internet, televisie en telefonie voor Pijnacker en Delfgauw. Ons uitgangspunt is een goed product tegen een eerlijke prijs. Zo is er al SKP 3in1 vanaf € 30 per maand. Voor wie liever meer snelheid heeft, lopen de snelheden op tot 500 Mb via het moderne glasvezelnetwerk. Alle info hierover vind je op www.skpnet.nl.
 
Sponsor je club
Breng je een nieuwe abonnee aan bij SKP, dan help je daarmee ook je eigen club. Voor iedere nieuwe klant die via jou is aangebracht, ontvangt je club maar liefst 30 euro. Laat het SKP-aanmeldformulier hiervoor ondertekenen door de voorzitter of penningmeester van je club en geef aan of de bonus ten goede komt aan DSVP, Oliveo of HCP. Het aanmeldformulier vind je op www.skpnet.nl