Sponsor van de maand november – Ruitenburg adviseurs & accountants

OLIVEO is (gelukkig!) als club vele mooie sponsoren rijk. Deze sponsoren verdienen het om eens in het zonnetje gezet te worden. In november aandacht voor één van onze sponsoren uit de financiële sector: Ruitenburg adviseurs & accountants.

Zo nieuw als de naam Ruitenburg adviseurs & accountants misschien klinkt, zo bekend en vertrouwd is de man achter het bedrijf. Dit is namelijk oer-Oliveaan Koert Kouwenhoven. Vorig jaar spraken wij Koert ook rond deze tijd van het jaar. Toentertijd was hij met zijn toenmalige bedrijf B&L Accountants en Belastingadviseurs nog druk verwikkeld in de fusie. Nu een jaar later is het proces volledig afgerond en werkt Koert met zijn bedrijf dus verder onder de naam Ruitenburg adviseurs & accountants. Overigens was dit niet Koerts eerste fusie. Hij begon zijn loopbaan in de financiële sector met zijn eigen kantoor in Delft, genaamd Voorhof accountants. Mede ingegeven door explosieve groei en de wens om nog meer kwaliteit en continuïteit te kunnen bieden aan zijn klanten besloot Koert in 2005 te fuseren, waaruit zijn voormalige organisatie B&L dus voortkwam. Voor de lezer die het nu kwijt is: van Voorhof accountants naar B&L accountants en adviseurs, naar Ruitenburg adviseurs & accountants met twee constante factoren door de jaren heen. Namelijk Koert Kouwenhoven zelf en de geboden kwaliteit en service van zijn onderneming(en)!

 

Portfolio Ruitenburg

Je kunt bij Ruitenburg terecht voor onder meer advies op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Ook voor bijvoorbeeld HRM, het opstellen en controleren van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes, financiële en salarisadministratie is Ruitenburg de professionele partner. Met vestigingen in Delft, Leidschendam, Maasdijk en Maassluis is Ruitenburg goed vertegenwoordigd in de regio. Ruim 200 medewerkers werken gezamenlijk aan het doel van de onderneming: het vooruithelpen van ondernemers. Het persoonlijke contact en de contextafhankelijke oplossingen zorgen ervoor dat Ruitenburg maatwerkoplossingen kan bieden aan haar klanten. Kortom: het goede van een groot accountantskantoor (hoog kennisniveau, divers portfolio en hoge continuïteit) met de intimiteit van een klein kantoor.

 

Ook op het gebied van technologie is Ruitenburg vooruitstrevend. Met onder meer de Ruitenburg app (Ruitenburg Online) biedt het kantoor een extra service waardoor alle gegevens van de klant altijd direct bij de hand zijn. Ondanks de opgebouwde schaalgrootte heb je als ondernemer altijd één aanspreekpunt bij Ruitenburg.

Binding met Oliveo

Koert zette zijn eerste stappen bij Oliveo op zijn 7e en is nog altijd lid van onze vereniging. Via de hoogste jeugdelftallen belandde de 51-jarige inwoner van Pijnacker in de selectie van onze vereniging waarin hij dertien jaar actief was. Tijdens deze dertien jaar in de selectie voetbalde Koert onder anderen met Fred Adegeest, Timo van Wichen, John Weijgertse en Ruud Schalkwijk samen. ‘’Nadat ik afzwaaide als selectiespeler voetbalde ik nog een jaar in het vijfde, alleen was ik eigenlijk te fanatiek om puur recreatievoetballer te zijn’’, aldus Koert. Hierna ruilde de fanatieke accountant zijn voetbalschoenen in voor hardloopschoenen. Met inmiddels ruim 50 halve en 6 hele marathons op zijn naam mag Koert zichzelf gerust een ‘hardloopveteraan’ noemen. Kort nadat hij zelf stopte met voetballen begon zoon Max bij de F Cees en zo was Koert toch weer aan de Sportlaan te vinden. Daarbij gaf hij ook nog eens tien jaar lang training aan diverse jeugdelftallen, van de jeugd onder 9 tot en met de jeugd onder de 19. Tijdens die periode heeft hij diverse huidige selectiespelers de kneepjes van het vak bijgebracht. Ook zoon Max voetbalt inmiddels in de selectie en maakte onlangs zijn debuut in het eerste elftal. Dit alles tezamen maakt het voor Koert extra leuk om af en toe langs de kant te staan bij het eerste of tweede zondagelftal. Zonder het eerste elftal tekort te willen doen spreekt hij zijn bewondering uit over het tweede dat het in de reservehoofdklasse prima doet. Een sterk collectief is de kracht, erg leuk om te zien.

Vanuit de flinke affiniteit die Koert met de club Oliveo heeft, is Ruitenburg sponsor van Oliveo. Een mooi nieuw reclamebord van het kantoor hangt direct naast de dug-out langs het hoofdveld en ook voor de nieuwe kantine werd een duit in het zakje gedaan.

 

Ben je inmiddels benieuwd geraakt naar Ruitenburg adviseurs en accountants? Spreek Koert eens aan bij de club of kijk op www.ruitenburg.nu. Ook op Facebook en Twitter (voor leuke weetjes op financieel gebied) is het accountantskantoor actief. Zoek op Facebook naar Ruitenburg adviseurs & accountants en op Twitter naar @Ruitenburg en vind. Want bij Ruitenburg helpen ze ondernemers graag vooruit!