Oliveo Oliveo 16-23 | Oliveo 16-23 begint met een overwinning op SEP 16-23

Na de valse start van de 1e wedstrijd begon Oliveo 16-23 eindelijk aan de DSW • RODI Media Delftse 16-23 jarigen competitie.
De eerste tegenstander in deze competitie is SEP 16-23 die de eerste wedstrijd flink had verloren. De opstelling was als volgt: Brian Ruigrok, Luuk Woutersen (Pim Schrijvershof), Gerald Lagrand, Tom van Hagen (A), Max Kouwenhoven, Lex Visser, Joey Klein, Joey van Eeden, Ben v.d. Helm (Pjer Bom), Max Huurman, Jamie Taal (Robin Hoogland). Op een behoorlijke frisse dinsdagavond was er al direct een grote kans voor SEP in de 1e minuut na een vrije trap die op de paal terechtkwam van Oliveo. Het begin was niet goed aan de kant van Oliveo. Veel lopen met de bal, onrustig spel en onnauwkeurigheid was voornamelijk wat het publiek in het begin van de wedstrijd voorgeschoteld kreeg. Dit resulteerde dan ook in veel balverlies aan beide kanten. Toch kwam Oliveo vanuit een corner na 5 minuten op een 1-0 voorsprong die Lex goed en hard inkopte. Hierna golfde het spel op en neer en kreeg ook SEP een aantal kleine kansjes. Vlak voor rust komt Sep uit een mooie aanval op 1-1. Hierna kreeg Oliveo nog 2 kleine kansen en werd een doelpunt van Joey Klein afgekeurd wegens buitenspel.

De 2e helft komt Oliveo gretig uit de kleedkamer en dat resulteerde gelijk met een bal op de lat  van invaller Pjer. Direct daarna geeft de andere invaller Robin een mooie voorzet op Pjer die de 2-1 fraai inschoot. Uit een corner was opnieuw Lex dichtbij een kopdoelpunt die net naast ging. Oliveo zat duidelijk beter in de wedstrijd dan SEP. Toch kwam uit een vrije trap de 2-2 en was het weer gelijk. 5 minuten na deze gelijkmaker maakte Lex uit een goed ingeschoten vrije trap van Max opnieuw met het hoofd de 3-2! Het spel golfde daarna op en neer maar uiteindelijk  werd er niet meer gescoord. Nadat Oliveo weer had gewisseld moesten Joey van Eeden en Lex Visser het veld met een blessure verlaten en was Oliveo door de wissels heen. Zodoende werd het de laatste minuten nog even spannend en was het voor Oliveo tegenhouden geblazen. Al helemaal toen ook nog Pjer met 2x geel het veld moest verlaten en Oliveo met 8 man verder moest!

Al met al een goed begin met 3 punten. De volgende speelronde is op dinsdag 1 november 2016 om 20.00 uur bij RKDEO.

 

       

Dinsdag

01 november 2016

20.00 uur

Full Speed – Wilhelmus

 

Dinsdag

01 november 2016

20.00 uur

RKDEO – OLIVEO

 

Dinsdag

01 november 2016

20.00 uur

LYRA – VELO

 

Woensdag

02 november 2016

20.00 uur

SEP – vv Schipluiden

 

Overig clubnieuws van Oliveo Oliveo 16-23