Oliveo 1 | Oliveo verliest aan de Albardastraat van stug ODB

Met een mooie eerste overwinning op zak trad Oliveo in speelronde twee aan tegen ODB. Ook ODB had na het eerste duel een prachtige overwinning, de Hagenezen wonnen met maar liefst 1-5 van SEP. Twee ploegen in vorm troffen elkaar dus in Den Haag waar ODB de wedstrijd sterk opende. Oliveo trok het initiatief in de wedstrijd gaandeweg naar zich toe maar kwam een 1-0 achterstand nooit meer te boven tegen het fysiek sterke Haagse collectief. Oliveo grossierde vooral in het missen van kansen en zo ging ODB met de drie punten aan de haal.

ODB opende sterk en het strijdplan van de thuisploeg was duidelijk: veel duels aangaan en deze ook winnen. Oliveo had hier in het begin wat moeite mee, de Pijnackerse ploeg vermijdt deze duels het liefst. Het lichte overwicht van ODB werd ook omgezet in een beloning. Via de veelvuldig opkomende linksback nam de thuisploeg de leiding. Na een mooie combinatie en een (voor hem) wat gelukkige scrimmage kon hij in de korte hoek raak prikken.

Na dit doelpunt ging Oliveo een stuk beter spelen. De combinaties lukten eindelijk en het aanvalsspel werd wat vloeiender. Zowel over de zijkanten als door de as werd de equipe van trainer De Mooij gevaarlijk. De grootste kansen waren voor spits Tim Bijnsdorp die twee keer oog in oog met de doelman faalde.

Oliveo bleef de aanval zoeken en de kansen stapelde zich op. Wessel Kleij werd van een doelpunt afgehouden door een katachtige reflex van de Haagse doelman en ook Robin Hoogland dacht even te scoren maar zag zijn vrije trap uiteenspatten op de kruising. Na een gevaarlijke counter van ODB en nog wat scrimmages voor het Haagse doel vond de leidsman het welletjes geweest aan de Albardastraat en floot voor het eindsignaal. Oliveo beet zich vandaag stuk op een stug ODB.

Opstelling Oliveo: Ruigrok, Woutersen, Visser, Brouwer (Jansen), Van Hagen (Mitchel Paanakker), Milolaza, Jeffrey Paanakker, Hoogland, Bentvelzen, Bijnsdorp, Kleij (van der Pol).

Foto's: Jolanda Mooiman - www.haagsamateurvoetbal.nl

Overig clubnieuws van Oliveo 1