Oliveo Oliveo 2 | Oliveo 2 begint bij debuut in de Res Hoofdklasse met een 0-0 gelijkspel tegen SJC 2

Afgelopen zondag is de competitie eindelijk begonnen voor Oliveo 2.

Door een unieke reeks van 2 jaar promotie (kampioenschappen) achter elkaar begint Oliveo 2 aan een mooie uitdaging in de reserve hoofdklasse met smaakmakende tegenstanders voor de boeg.

Met een andere begeleidingsstaf en een goede beker reeks in de voeten werd er met veel vertrouwen uitgekeken naar de 1e wedstrijd van de competitie waarin SJC 2 als  tegenstander fungeerde .

Opstelling: Martijn, Luuk, Brian de J, Didier, Max, Lex, Jamie, Joey H, Niels D, Mike, Joey K. Reserve Danny, Frank en Mark.

Na een periode van 10 minuten met vooral het aftasten van beide kanten probeerde SJC de bovenliggende partij te worden  door snel hoog druk te zetten waardoor Oliveo over moest gaan tot de lange bal.

Deze druk duurde niet lang en je zag Oliveo langzaam maar zeker het heft overnemen wat resulteerde in leuke opgezette aanvallen en gewoon goed voetbal.

Daarna was het vooral strijd op het middenveld tot aan de rust.

De 2e helft werd goed doorgepakt door Oliveo waarbij ook het spel verplaatste naar de helft van SJC. Toch kwam SJC nog gevaarlijk voor de goal van Oliveo wat resulteerde in een vrije trap op de 16 meterlijn.

Door goed ingrijpen van Martijn werd deze vrije trap teniet gedaan. Ondanks de 3 wissels aan Oliveo zijde werd de beginstand tegelijkertijd de eindstand 0-0.

Voor de neutrale toeschouwer een heerlijke pot voetbal om naar te kijken en uiteindelijk een terechte eindstand. De kop is er af! Volgende week wacht opnieuw een leuke tegenstander TOGB 2.

Complimenten aan de spelers voor het vertoonde spel en de inzet!

Overig clubnieuws van Oliveo Oliveo 2