Van de bestuurstafel - april 2016

Iedere maand maken we weer een bericht van het bestuur met een samenvatting van de activiteiten die hebben plaatsgevonden en een vooruitblik op wat nog komen gaat. Dankzij social media zoals Facebook en Twitter is dat eigenlijk een kwestie van even opzoeken en herhalen. Inmiddels is onze eigen mediagroep ontstaan die zorgt voor een constante stroom van nieuwtjes en leuke items op de website, maar ook op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Waarbij onze huiscineast David Dilling natuurlijk iedereen overtreft! Een compliment van het bestuur voor iedereen die daarmee de hele week bezig is! En de moeite waard om te volgen.
 
Sportief gezien is april een maand om te oogsten en de eerste kampioenschappen van onze F3 en van Zondag senioren 8 zijn al binnen. Laten we hopen dat er nog enkele volgen de komende weken, voor enkele teams zijn er nog volop mogelijkheden. Het ziet ernaar uit dat voor ons Eerste de nacompetitie het maximaal haalbare zal zijn, en dan mag het niet meer tegenzitten. Jammer, maar wederom een wijze les, zoals ook de verloren wedstrijd tegen topklasser SVV Scheveningen in de 1/8 finale van de Haaglandencup een wijze les was. Maar de bekeravonturen van de A1 en het Eerste smaken zeker naar meer! Structureel voor ons misschien een maatje te groot, incidenteel fantastisch om tegen te kunnen spelen.
 
Op de website is de technische staf voor het komend seizoen al gepresenteerd, we hebben tijdens een leuke avond met het technisch kader alle contracten ondertekend. Bijzonder trots zijn we dat we een aantal trainers “uit eigen kweek” bij de standaardelftallen voor de groep kunnen gaan zetten. En wat we zeker niet willen vergeten: een bijzonder woord van dank aan Gerard Stege en Ronald Luscuere die vele seizoenen uitstekend werk hebben gedaan bij de (hele) D-categorie en hun geluk komend seizoen elders gaan beproeven. Mannen hulde!
 
Nog even snel een terugblik op de maand maart met prachtige en succesvolle activiteiten. 
Koken met voetbalsterren, de tweede editie was ronduit fantastisch! Met dank aan de spelers van de 1e selectie maar vooral aan het team van Martin van der Gaag (Salades4u) en aan Rob Kouwenhoven (Slijterij & Wijnhandel De Helm). Gaan we zeker volgend jaar weer doen.
 
Ook het Oliveo Feest 2016 was weer geweldig. Wat een geweldige sfeer, wat een drukte. Sebas, Kevin en Mike, jullie hebben weer een huzarenstukje geleverd waarop we weer een jaar kunnen teren. En de Oranjevereniging weer bedankt voor het leveren van het barpersoneel. Nou vooruit, deze keer onszelf ook maar bedanken omdat we als voltallig bestuur aanwezig waren en de hele avond hebben meegeholpen. Zo ongemerkt gaan er heel wat uurtjes in het “besturen” van zo’n club zitten……. Daarom de oproep van januari nog maar een keer.
 
Waar kunnen we nog hulp gebruiken? Eigenlijk op allerlei gebied, want een bruisende en groeiende vereniging heeft nooit vrijwilligers teveel. Heb je zin om te helpen bij de bardiensten, bij trainingen, als scheidsrechter, als klusjesman of bij wat dan ook, stuur een mailtje naar ons en we zorgen voor een contactpersoon.
 
De volgende nieuwsbrief gaan we in op de finale van het sportieve seizoen en de finale van de bouwactiviteiten als we vanaf 30 mei a.s. de verbouwing van de kantine gaan afronden. 
 
Met sportieve groet,
John Weijgertse en Ruud Schalkwijk