Pupil van de Week (Zoetemeer) - Mees Houmes

Aanstaande zondag 14 februari als Oliveo weer thuis speelt tegen FC Zoetermeer is Mees Houmes uit de F2 Pupil van de Week. Met Mees op de bank zal het eerste er alles aan doen om de 3 punten binnen te halen. Wij hopen dat dit gaat lukken!!

 

Hieronder stelt Mees zich voor:

Hoi!

Ik ben Mees Houmes, 8 jaar oud. Ik woon al mijn hele leven in Pijnacker. Ik zit in groep 4 van de Mariaschool. Daar heb ik het erg naar mijn zin, vooral tijdens de gymlessen en tussen de middag, als ik met mijn vriendjes ga voetballen op het schoolplein.

Sinds 2 jaar voetbal ik bij Oliveo. Ik koos voor Oliveo omdat mijn vriendjes daar ook gingen spelen, maar natuurlijk óók omdat het de beste voetbalclub van Pijnacker is! Ik zit nu in de F2. We hebben een leuk team, maar ik denk niet dat we kampioen worden... Ik vind Oliveo een gezellige club met aardige mensen. Vorig jaar ben ik voor het eerst mee op kamp geweest. Dat vond ik super! Dit jaar ben ik natuurlijk weer van de partij.

Mijn favoriete voetbalclubs zijn Barcelona en Feyenoord. De beste speler vind ik Messi, ik hoop dat ik net zo goed word als hij. Als dat niet lukt, word ik professor.

Maar eerst ga ik zondag mijn best doen voor Oliveo 1. Ik ga hard juichen bij elk doelpunt dat ze scoren. Hopelijk ben ik maandag hartstikke schor!

Groetjes, Mees