Oliveo TV | Proof is in the pudding - engeland 2016

Proof is in the pudding

Jim Thompson met Peter Klarenbeek van OLIVEO en Bert-Jan Heijmans

Tijdens het uitje in England met de spelers van de OLIVEO selectie, hadden wij een dag met oefenwedstrijden. Van Houghton Town FC, de trainer was Jim Thompson. Jim is ook bezig met de FA England en is manager van de regionale U18 team van Durham. Na de voetbal, was er een gezellig lunch voor ons klaar in hum kantine en later geeft Jim een thank you speech, waarin hij praat over “the power of football” en het Nederlands voetbal.


Martin de Mooij, OLIVEO hoofdtrainer met Jim

Eén van de onderwerpen was de vergelijking in het engelse voetbal en dat van het Nederlandse. Je kan de toespraak helemaal bekijken in  het filmpje... #Football in England compared to the Netherlands - Jim Thompson of Houghtown Town FC

Misschien is Nederland niet door naar het EK, en Engeland wel, maar Nederland produceert nog steeds de beste voetballers. En van dat kan The FA leren van de KNVB. “The Dutchies” (Janmaat en Wijnaldum) did it again in de wedstrijd wij hebben live mee gemaakt (Newcastle - West Ham). Zeker Wijnaldum speelt echt geweldigt op dit moment. En als we verder in Engeland en Europa kijken... Depay, Blind, Robben, Dost, de Guzmán, Huntelaar, de Jong en de Vrij om een aantal te noemen. Er is zelfs een heel lijst, per land online van Nederlanders die in het buitenland spelen! Kan iemand zoveel Engelse spelers noemen?

Wij hebben het lang niet slecht in voetballende Nederland!

Veel meer beelden van Engeland en alle foto's zijn hier...

* Houghton Town F.C. - OLIVEO 1 Friendly Football Match in Houghton-le-Spring England
* Houghton Wild Boar - OLIVEO 2 en 3 in Engeland 2016
* Newcastle United – West Ham United - #NUFC met OLIVEO
* Biertje aan tafel met Dick van #OLIVEO - Crazy bet-pot en Engeland
* A Dutch Goodbye, #OLIVEO style - #football #fun Houghton Town FC in England

Volledig verslag van het weekend, hier.

Proof is in the pudding - engeland 2016 met OLIVEO selectie.

Overig clubnieuws van Oliveo TV