Inlooptraining meidenvoetbal bij Oliveo: Doe mee!

Oliveo timmert aan de weg met meidenvoetbal. naast eigen teams werkt Oliveo samen met 6 clubs in deze regio om het meidenvoetbal te promoten, en het niveau te verhogen. Oliveo en de 6 andere clubs,  te weten BVCB, DHL, Graaf Willem VAC II, Neptunus-Schiebroek, RKAVV en VELO zijn verenigd in Girls Soccer Nederland. 

Regelmatig trainen de beste speelsters van deze clubs samen, om daarmee samen beter te worden. De eerstvolgende keer is dat op 30 januari aanstaande om half 10 bij Oliveo. De volgende leeftijdscategorieën trainen dan:   onder 13 jaar, onder 14 jaar, onder 15 jaar en onder 17. De onder 14 en onder 15 trainen samen.

 Graag willen we meiden die geen lid zijn van een club of wel lid zijn van een andere club en die een keertje mee willen trainen uitnodigen om dat te doen. Jullie zijn van harte welkom. Meld je zondag 31 januari om 09.15 uur bij Oliveo, dan kun je lekker mee doen! 

Plezier staat voorop, daarnaast bieden wij binnen de Academy van OLIVEO meisjes ook de kans om een hoog niveau op meisjesvoetbalgebied na te streven, onder andere door de Academy trainingen, extra talententrainingen en deelname aan internationale meisjes BVO toernooien. Dus wil je naast heel veel plezier ook alles uit je sport halen kom dan ook langs om mee te trainen met de grootste talenten van district West II.

 Girls Soccer Nederland speelt dit jaar onder andere op het internationale toernooi van KAA Gent en organiseert zelf een internationaal BVO toernooi met de sterkste meisjesteams uit Nederland en België (onder andere Anderlecht, KAA Gent, SK Lierse, Zulte Waregem).

Zou ook jij graag deelnemen aan deze sterke competities en onze speciaal op meisjes gerichte trainingen vraag dan nu een oriënterend gesprek aan met onze technische meisjes coördinator via damesvoetbal@oliveo.nl