Oliveo TV | OLIVEO D-Jeugd 2015-2016

OLIVEO D-Jeugd 2015-2016
Groepsfoto, Teamfoto's, Wintertoernooien en Lekker Eten!

Groepsfoto OLIVEO D-jeugd 2015-2016
Go Large: Click hier - foto 1 (groepsfoto official) --- click hier foto 2 (cheering)

 2016-01-13

Een mooi begin van het nieuwe jaar voor de D. Starten met een onderling nieuwjaarstoernooi en dan lekker eten.

Eigenlijk was dit al gepland voor zaterdag 19 december 2015 maar het weer op voorgaande zaterdagen gooide roet in het eten en was er zaterdag 19 december een inhaalprogamma. Roet in het eten hoor ik u denken en ja de D-begeleiding doet heel veel aan eten denken.

Met de gedachte aan eten in combinatie met een aantal spelers uit de D met een van origine niet Nederlandse achtergrond kwamen we op het idee een zgn multiculti toernooi te houden met de D. Weer eens wat anders dan een traditioneel pannakoekentoernooi.Enkele moeders waren bereid om ons kennis te laten maken met hun keukengeheimen en het multicultitoernooi was geboren.

Zo kwamen we op een druilerige zaterdag 9 januari bij elkaar en maakte David Dilling, onze hoffotograaf, eerst een fotosessie met D-jeugd in hun presentatiepakken en de elftalfoto's van D7 t/m D1. Na de fotosessie was het tijd voor het sportieve element deze ochtend olv. van onze stagiares Raoul en Nuri, een (h)eerlijke mix van alle D-spelers door elkaar, terwijl de geblesseerde spelers (Martin, Flint, Tijs en Tijmen) somber toekeken.

Na het toernooi, waarbij de deze ochtend onpasseerbare Kyan alsnog werd gepasseerd door Wesley, was het tijd voor ons multiculti foodfestival. De kantine was hierbij door een aantal handige en creatieve ouders (met hulp van de bouwmaterialen) omgetoverd tot een volwaardig restaurant.  Met grote dank aan de moeders Sukran, Lilian, Rona, Sharlette, Roos en Andreia en een paar lieve pannenkoekenbakkers konden we genieten van Filipijnse loempia's, Surinaamse kip en nasi, Braziliaanse kip, Griekse bladerdeeghapjes en Turkse gevulde wijnbladeren.  En....het was heerlijk. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

 

Veel actie foto's in de kantine en op het voetbalveld - klik hier...

Helemaal onderin op deze artikel staat de teamfoto's, ook in hoog resolutie!

Kijk het winnend doelpunt van de finale, het groepsfoto, de teamfoto's en meer jeugdvoetbal actie in deze filmpjes van OliveoVoetbalTV and Pijnacker01...

Filmpje 1 - OLIVEO D-Jeugd 2015-2016 Groepsfoto en Wintertoernooi

Filmpje 2 - OLIVEO D-Jeugd Teamfotos 2015-2016 - voetbal in Pijnacker

 

 

 

 --- --- ---         --- --- ---         --- --- ---         --- --- ---        --- --- ---         --- --- ---        --- --- ---         --- --- ---        --- --- ---         --- ---

OLIVEO TEAMFOTO'S D-JEUGD 2015-2016

OLIVEO D1
(go large)

OLIVEO D2
(go large)

OLIVEO D3
(go large)

OLIVEO D4
(go large)

OLIVEO D5
(go large)


OLIVEO D6
(go large)


OLIVEO D7
(go large)


 

OLIVEO D-Jeugd 2015-2016 - Groepsfoto, Teamfoto's, Wintertoernooien en Lekker Eten!

Overig clubnieuws van Oliveo TV