Sponsorkliks: Geld verdienen voor Oliveo via jouw online aankopen!

Geld verdienen voor Oliveo via jouw online aankopen!

Vanaf vandaag is het mogelijk om bijvoorbeeld jouw pizza quattro formaggi of gele badeend via (of eigenlijk langs) www.oliveo.nl  te bestellen. Via de Sponsorkliks omgeving op de Oliveo website kun je bij bijvoorbeeld bol.com of thuisbezorgd.nl (en vele andere webshops) een bestelling doen. Voor elke bestelling die via de Oliveo website loopt, ontvangt de club een kleine bijdrage voor de nieuwe kantine. Hoe meer je dus online bestelt, hoe groter jouw indirecte bijdrage aan onze nieuwe kantine is. Is dat niet prachtig?

Het werkt als volgt:

  1. ga naar het kopje ‘Sponsorkliks’ op www.oliveo.nl
  2. klik op de gewenste webshop.
  3. je wordt nu doorgestuurd naar de betreffende webshop. Je bestelt op de normale manier bij de webshop en ontvangt je aankoop.
  4. zonder al te veel extra inspanning sponsor je Oliveo (per bestelling) een bepaald bedrag voor de kantine!

 

Er verandert niets aan je bestelling en ook niet aan de manier waarop. Het enige dat je niet moet vergeten is om de webshop van jou gading te benaderen via Sponsorkliks op de Oliveo website. Kortom: surf voortaan eerst naar www.oliveo.nl voordat je een online aankoop doet.

 

P.s. iedereen heeft wel die vriend of vriendin die elke dag iets nieuws lijkt te bestellen. Zorg dat ook die ‘shopaholic’ voortaan via www.oliveo.nl zijn of haar online inkopen doet! Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan de nieuwe kantine van Oliveo!