Dirk Taal trainer van Oliveo 2

Tijdens de nieuwjaarsreceptie maakten we al bekend dat Mike van der Pol met ingang van volgend seizoen hoofdtrainer van de B wordt.  Dat riep bij mensen natuurlijk de vraag op wat er zou gebeuren met de huidige hoofdtrainer B, Dirk Taal.

Die vraag kunnen we inmiddels beantwoorden. Dirk Taal maakt vanaf volgend seizoen onderdeel uit van de trainersstaf van onze zondagselectie, en wordt eindverantwoordelijke voor Oliveo 2. Hij volgt daarmee Peter Paanakker op, die na dit seizoen stopt.

Dirk Taal kwam enkele jaren geleden als jeugdtrainer over van DSVP. Daarvoor speelde en trainde hij vooral in het Haagse. Dirk startte bij Oliveo als hoofdtrainer van de C, en stapte vervolgens over naar de B.

Dirk heeft de ambitie uitgesproken om senioren te willen gaan trainen, en mede door het vertrek van Peter Paanakker zijn we blij dat we die ambitie kunnen helpen invullen. Oliveo heeft en houdt voorlopig nog wel een jonge selectie, en daarin past een trainer als Dirk met veel ervaring bij de jeugd prima. Dirk kan de komende jaren een belangrijke bijdrage leveren aan de goede overgang naar de senioren van een groot aantal talentvolle jeugdspelers.

Met de aanstelling van Dirk is de trainersstaf bij de senioren rond; datzelfde geldt voor de junioren A en B. We hopen jullie op korte termijn te informeren over de invulling van de hoofdtrainersposten bij de categorieën C tot en met F.

Namens het bestuur,

John Weijgertse.