ADO Den Haag Voetbal 2-Daagse bij Oliveo

ADO DEN HAAG VOETBAL 2-DAAGSE BIJ OLIVEO TIJDENS DE KROKUSVAKANTIE...

Droom jij ervan om later profvoetballer te worden...? Grijp dan nu je kans. Tijdens de Krokusvakantie op dinsdag 23 en woensdag 24 februari komen jeugdtrainers van ADO Den Haag naar OLIVEO om speciale clinics te verzorgen. Voor even ben je een échte profvoetballer en ga je trainen zoals bij ADO in de jeugdopleiding. Tijdens het Kamp komen alle onderdelen van de ADO Den Haag trainingsmethode aan bod. Denk aan voetenwerk, balcontrole, passeertechnieken, passen/trappen, positiespel en partijspellen. Elke dag verbeter jij je vaardigheden onder leiding van de ADO coaches. Indien nodig hebben we de beschikking over een sporthal dus neem dus ook schoenen voor binnen mee!!!!!

De ADO Den Haag Voetbal 2-Daagse is bedoeld voor jongens en meisjes van 5 t/m 14 jaar. Ook als je ergens anders speelt dan bij OLIVEO of misschien wel helemaal geen lid bent van een voetbalclub kun je meedoen. Iedereen die meedoet krijgt een officieel ADO Den Haag kledingpakket van Errea t.w.v. € 59,95 bestaande uit een shirt, broekje en kousen. Je kunt voor één of voor 2 dagen inschrijven. Geef je snel op want VOL = VOL. En wie weet; misschien word jij wel ontdekt!!! Klik hierom in te schrijven.

 

De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 8.45 uur worden gebracht). Om 16.00 uur is het weer afgelopen (kinderen kunnen tot 17.00 uur worden gehaald). Het is mogelijk om voor één of voor 2 dagen in te schrijven.

Kosten:                                                      

1 dag  :        €  84,-

2 dagen:       € 134,-

Bij het bedrag zijn inbegrepen lunch, fruit en alle eet- en drinkmomenten gedurende de dag. Iedere deelnemer krijgt eveneens een ADO Den Haag kledingpakket van Errea en een aandenken. Het kledingpakket bestaat uit een shirt, broekje en kousen.

 

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN!!!!!!!!