Kauffmantrofee voor Marcel van Rest

Zondag 3 januari 2016 vond de nieuwjaarsreceptie plaats.

In een gestripte kantine zonder het zo vertrouwde schrootjesplafond maar met de extra ruimte aan de veldzijde was het goed toeven.

Voorzitters Schalkwijk en Weijgertse hielden rond de klok van vijf hun nieuwjaarstoespraak.

Zij bevestigden wat velen al bekend is. Het gaat goed met OLIVEO. De kantinerenovatie vordert. De obligaties welke in 2006 zijn uitgegeven worden massaal aan de club geschonken. Deze giften worden toegevoegd aan de Legostenenactie.

Op technisch vlak kiest OLIVEO voor stabiliteit.

Technisch coordinator Gerard Gronsveld  heeft zijn contract met een jaar verlengd.

Met hem blijft ook de A trainer Cor Struik. De B-jeugd valt volgend jaar onder de verantwoording van Oliveaan Mike van de Pol.

Oliveo heeft het contract met Hoofdrainer Martin de Mooij ook met een jaar verlengd.

 

Martin de Mooij begint dus dit jaar aan zijn derde seizoen als Hoofdtrainer. En de ambitie is om dit volgend jaar in de Tweede Klasse te doen. En waarom niet. Oliveo is de leukst voetballende ploeg van de competitie. Iets meer stabiliteit tegen de mindere goden kan zomaar tot iets moois leiden.

De apotheose van de receptie is de jaarlijkse uitreiking van de Kauffmantrofee. Deze trofee ooit in 1980 in het leven geroepen wordt ieder jaar uitgereikt aan een Oliveaan die grote verdiensten voor de club op zijn naam heeft staan. Een rasechte vrijwilliger dus.

De winnaar van verleden jaar, zaalvoetbalkoning Gerard van Winden, reikte de trofee uit aan niemand minder dan Marcel van Rest.

Van Rest werd op jonge leeftijd, in 1981, vrijwilliger. Als jeugdleider, jeugdtrainer, lid van de jeugdcommissie, kampleider, steunpilaar van het millenniumtoernooi, en op dit moment seniorentrainer is Marcel al 35 jaar intensief in touw voor de club.

Marcel van harte!