Jan Reeuwijk Lid van verdienste!

Bij de jaarlijke uitgaangsdag van de OLIVEO BUSINESS CLUB is Jan Reeuwijk door Vooozitter Ruud Schalkwijk benoemd tot Lid Van Verdienste.

Jan is al tientallen jaren een Oliveo vrijwilliger.

Ooit begonnen toen zijn zonen bij de jeugd van Cees de Vreede de eerste stappen op het voetbalveld zetten. Zijn zonen Paul en Rudy zijn inmiddels grote volwassen mannen.

Al zijn werkzaamheden opnoemen is haast onbegonnen werk. Jan rolde al snel de jeugdcommissie in. Al snel ontwikkelde Jan zich tot een "sponsorman". Het is ook niet vreemd dat hij later aansloot bij het bestuur van de Oliveo Business Club. Als lid van de sponsorcommissie heeft hij daarvoor ook al jarenlang OLIVEO bij het bedrijfsleven onder de aandacht gebracht. Denk aan de ballensponsors van OLIVEO 1, advertenties in het OLIVEO Kontakt etc...

Al jaren neemt Jan een week vrij om als vrijwilliger mee te gaan op Jeugdkamp. Hij organiseert mede de OLIVEO Fietstocht. En last but not least heeft Jan jarenlang zitting genomen in het Bestuur. Eerst vanuit de jeugdafdeling en later als pr-sponsoring.

Wij feliciteren Jan en zijn vrouw Truus met deze fraaie onderscheiding.

En zoals Voorzitter Ruud Schalkwijk memoreerde: Laat dit een grote blijk voor waardering zijn voor alles wat Jan gedaan heeft en wat hij nog voor de club kan betekenen in de toekomst.