Oliveo Lego Motor-rit - Download de route!

Klik hier voor de *.GDB Route!
Klik hier voor de *.GPX Route!

LET OP: bonnen voor consumpties etc krijgt u bij vertrek vanaf Oliveo. 

Op 6 juni organiseren een aantal fervente motorrijders een motorrit voor de verbouwing van de kantine van Oliveo. Deze rit is echt bedoeld voor iedereen, dus ook niet-leden mogen mee doen,... graag zelfs! Als je van een leuke dag motorrijden en een mooie rit houdt, dan moet je je zeker inschrijven. Na afloop kan je ook nog deelnemen aan een heerlijke BBQ!

De tocht van ongeveer 170 km brengt je via alle binnenwegen langs de mooiste plaatsen. Denk aan; Vrouwenacker, Haarzuilen, Vlist etc. De route gaat dus voor een groot gedeelte door het Groene hart!
Deze rit staat geheel in teken van de verbouwing van de oliveo kantine, de gehele opbrengst komt daaraan ten goede. Onderweg regelt Oliveo de koffie+gebak en de lunch. De kosten zijn €15,- per persoon. Bij inschrijving ontvang je twee bonnen, één voor de koffie met gebak en één voor de lunch. Je hebt de mogelijkheid om zelf te rijden, met meerdere personen, of alleen. Maar je kan ook met een ervaren motorrijder meerijden zonder dat je zelf een navigatie hoeft te hebben. Er zijn hiervoor meerdere "gidsen" beschikbaar. De route is t.z.t. beschikbaar voor de navigatie van Garmin en Tom Tom. Bij terugkomst van deze prachtige rit is er (geheel vrijwillig) de mogelijkheid om deel te nemen aan een gezellige barbecue. De kosten hiervoor zijn €10,- excl drank. Wij willen nogmaals benadrukken dat iedereen van harte welkom is.

Wij hopen op een groot aantal motoren op 6-6-2015. Inschrijven ( in de oliveo kantine) en starten tussen 09.00 en 10.30. Er is ook informatie te verkrijgen bij: Alex v Soldt, Henk Moerman, Martijn Dokkuma en Jan Wilschut. Medewerking wordt (is)verleend door Dennis Luyken van Motorrijschool Les bij Dennis en VCZ Zoetermeer.

SCHRIJF JE HIER IN!!

Deelnemers:

 

1 Johan vd Meer
2 Fred vd Burg
3 Paul Notenboom
4 Alex v Soldt
5 Jan Wilschut
6 Ronald Bruinen
7 Mart Rip
8 Dennis Luyken
9 Henk Moerman
10 Martijn Dokkuma 
11 Niek vd Wees
12 Cees Sonneveld
13 Niek vd Wees Jr.
14 René v Veldhuizen
15 Ruud Vonk
16 Richard de Haan
17  Peter Hooghuis 
18 Willem v Herk
19 Ed Post
20 Kees Lamens 
21 Jurian Lamens 
22 Marco v Dijk
23 Patrick Lamens 
24 Joly vd Moosdijk 
25 Bianca Notenboom 
26 Angela v Wijk
27 Marcel v Wijk
28 Koos Oudshoorn
29 Hans Bosman
30 Kees v Herk 
31 Sjors Hazeu
32 Marcel Schulze
33 Alfons G
34 Sebastiaan Breedijk
35 Yuri Wooly
36 Melvin Oosterveen+
37 Gerrit Mol