Oliveo G-team | Oliveo G1 schrijft historie!!!!

Afgelopen zaterdag 30 mei heeft het Oliveo G-team voor het eerst in haar bestaan de KNVB beker gewonnen!! Na twee eerder verloren bekerfinales was het dan nu wel raak!

In een over het algemeen zeer sportieve wedstrijd werd SV Hekelingen met 5-2 verslagen!

Al na 10 minuten opende Richard de score met een voor zijn doen zeer “lelijk” doelpunt maar ook deze tellen gewonnen. Al snel erna verdubbelde Jordey de score 2-0! Hekelingen ging wat meer aanzetten en wist uiteindelijk te score. Hun vreugde was maar van korte duur. Jordey knalde de 3-1 tegen de touwen. Vlak voor rust scoorde Hekelingen de 3-2. Zou het dan toch nog spannend worden in de 2e helft???

 

Na een korte onderbreking werd er afgetrapt voor de 2e helft. Omdat Oliveo G1 de wind letterlijk in de rug had en alle spelers bovendien in een uitstekende bekervorm verkeerde werd er al snel orde op zaken gesteld.

Jordey schoot zijn derde, en daarmee de 4-2, binnen.

Ook al kreeg Hekelingen in de het restant de nodige hoekschoppen te nemen echt gevaarlijk werden ze niet meer. Toen Steven kort voor het einde de 5-2 maakte was het verzet van Hekelingen gebroken en was de buit binnen!!

 

Voor het eerst in de ruim 15 jarige historie van het G-team werd de KNVB beker gewonnen!! Maar dat was nog niet alles.. omdat het G-team eerder in het seizoen ook al kampioen was geworden, heeft het G-team de “dubbel” te pakken! Wellicht is het G-team hiermee de eerste in de clubhistorie??

 

 

 

Overig clubnieuws van Oliveo G-team