OLIVEO 1 speelt finales

Een van de kenmerken van voetbal is dat logica niet bestaat.

Vanaf het begin van de competitie werd Laakkwartier terecht benoemd tot de aanstaande kampioen.

In oktober stond het team met 11 punten voorsprong op OLIVEO fier bovenaan. Na de winterstop verloren de favorieten wel wat puntjes. Maar zelfs na de overwinning van OLIVEO bij Laakkwartier blijven de Hagenaars favoriet.

Tot afgelopen zondag dan...

OLIVEO behaalt een fraaie overwinning in de streekderby op Pauwmolen tegen Wippolder. De 1-2 overwinning levert weer 3 punten op. Full SPeed veegt ODB onder het vloerkleed met een klinkende 7-1 overwinning. En Laakkwartier bijt met 0-2 in het stof tegen Graaf Willem II VAC.

Ineens is er sprake van een top 3. Laakkwartier op 49., OLIVEO op 46 en Full Speed op 45 punten. Met nog vier wedstrijden te spelen dus alle reden om deze fase van de strijd op de voet te gaan volgen.

Aanstaande zondag speelt OLIVEO thuis tegen het sterke Graaf Willem II VAC. Het bestuur beschikt over een sterke vooruitziende blik. Er is namelijk rond deze wedstrijd al veel geregeld. Er is een speciale derde helft waar een promotieteam van Radler deze alcoholvrije tractatie gaat promoten. Ook een DJ na de wedstrijd maakt deze middag het bezoeken meer dan waard.

OLIVEO- Graaf Willem II VAC Aanvang 14.00 uur.

Daarna is het resterende programma:

26 april Erasmus - OLIVEO

3 mei SEP - OLIVEO

10 mei OLIVEO - VCS