Martin de Mooij bij TV-programma 'Haaglanden Voetbal aan Tafel'

Komende maandag – 2 maart – wordt er weer een nieuwe aflevering van 'Haaglanden Voetbal aan Tafel' opgenomen, een voetbaltalkshow, waarbij gasten aan tafel aanschuiven. Zij praten over diverse voetbalonderwerpen, maar ook over de verrichtingen van hun club. Dat brengt weer de nodige discussie!

Met ook tussenitems, zoals o.a. een actueel gesprek 'aan de bar' en onze serie van 'De Fluwelen Trap'. Ditmaal niet meer schieten op een doel met gaten, maar.....het aloude Latje Trap!

Aan tafel schuiven maandag bij presentator Ton Beije aan Martin de Mooij (hoofdtrainer OLIVEO), Dennis Olman (hoofdtrainer GHC, volgend seizoen GDA-zo), Rob de Lange (hoofdtrainer DHC), Mark Wotte (ex-TD Feyenoord, ex-trainer o.a. ADO Den Haag, FC Utrecht, Willem II en werkte in Quatar, Egypte, Roemenië, Engeland en Schotland). Rob Blankenstein heeft weer zijn 'gesprek aan de bar', ditmaal met John Resmann (trainer ADS). Ook aanwezig het 'Team van de Week': het eerste zaterdagteam van WIK.

Wil je erbij zijn? Dat kan, de toegang is gratis en dan moet je om uiterlijk 19.45 uur aanwezig zijn in de Entertainment Club van Sir Winston Leisure Centre (1e etage) in Rijswijk. (Gratis parkeren op de Lange Kleiweg). Als je erbij wilt zijn, dan stellen wij een berichtje vooraf op prijs:
redactie@haaglandenvoetbal.nl

De opname start om 20.15 uur en de planning is dat wij om 21.30 uur klaar zijn (inclusief korte pauze). Iedereen is welkom, maar met name leden, aanhangers van uw club nodigen wij van harte uit aanwezig te zijn. Het programma is te zien op Regio TV/Infothuis op vrijdag 6 maart (18.00 uur) en wordt daarna diverse malen herhaald op vrijdagavond, zaterdag en zondag