"Oliveo en Avia gaan voor de punten!"

Er kan getankt worden!

Enkele weken geleden kondigden we al aan dat we een overeenkomst met AVIA Nederland hebben afgesloten om bij Oliveo het Clubsparen te introduceren. Inmiddels zijn de spaarkaarten op naam van Oliveo binnen en kunnen ze door geïnteresseerden in de kantine aan de bar worden afgehaald. Hierbij vraag en antwoord op de meest gestelde vragen:

Wat kost dat?

De AVIA Oliveo Club Spaarkaart is helemaal gratis.

Hoe werkt dat?

Gewoon bij ieder AVIA tankstation in Nederland de Oliveo Club Spaarkaart laten zien en de spaarpunten worden automatisch bijgeschreven. De dichtstbijzijnde is AVIA de Tol op de Klapwijkseweg.

Hoeveel spaarpunten?

Voor iedere 10 liter brandstof krijg je 3 spaarpunten.

Wat levert dit op voor Oliveo?

Oliveo krijgt voor iedere 1.000 punten 20 euro direct bijgeschreven op de bankrekening.

Loopt dat een beetje op dan?

Als we bijvoorbeeld 100 passen in omloop krijgen en gemiddeld 1.000 liter per auto tanken, dan sparen we met elkaar per jaar 30.000 punten. En dat betekent dus 30.000 x 0,02 = 600 euro in de clubkas en daar hoeven we niets voor te doen.

Kan ik mijn eigen AVIA spaarkaart dan ook nog gebruiken?

Nee, niet tegelijkertijd bij dezelfde tankbeurt. Je kunt wel eenmalig het saldo van je huidige kaart overschrijven naar de Oliveo Club Spaarkaart als je de club nog meer wilt helpen.

Hoe kan ik zien hoeveel er is gespaard?

Niet op je eigen kaart want deze zijn anoniem en gekoppeld aan de Masterkaart van Oliveo. Op onze website zal binnenkort regelmatig een bericht staan met een teller waarop te zien is hoeveel punten we samen gespaard hebben.

Is dit alleen voor leden van Oliveo?

Nee hoor, iedereen die bij Avia tankt mag meedoen, hoe meer passen we gebruiken, hoe beter!

 

Uiteraard gaat de opbrengst van deze actie volledig ten goede komen aan de verbouwing van de kantine, dus doe allemaal mee en draag een steentje bij!