Oliveo 1 | Oliveo legt ADS pijnlijk over de knie

Nadat de kleding van ADS uiteindelijk was gearriveerd begon de wedstrijd ruim 45 minuten later dan gepland. Vanaf het begin van de wedstrijd was de doelstelling van deze middag duidelijk, Oliveo wilde onder de nieuwe trainer Martin de Mooij een vliegende start maken van het seizoen. En dat lukt; eindstand 9-0 (rust 4-0).

De eerste 15 minuten was het al 3x raak voor de thuisploeg. Via spits Tim Bijnsdorp 1-0, Guy Luscure 2-0 en Niels van Duinen 3-0 werd de drang al duidelijk zichtbaar van Oliveo. Vervolgens was het bijna 25 minuten wachten om de laatste goal van de eerste helft te noteren. Wederom de lange centrumspits Tim Bijnsdorp zorgde via het hoofd en een been van de tegenstander voor zijn 2e goal.

Bijnsdorp, hier op archiefbeelden, was al voor rust twee maal trefzeker

Na rust kwam er een compleet ander team aan de aftrap voor Oliveo. Maar ook hier had de thuisploeg geen moeite met het nog zoekende ADS. Via Rafael Schreur 5-0, een prachtige vrije trap(20 meter) van Mitchel Paanakker in de kruising 6-0, een verdwaalde voorzet van Niels van Rest die in de goal verdween 7-0, gevolgd door weer een mooi afstandsschot van nu Aaron Droogh 8-0 bleef uiteindelijk de teller steken op 9-0 door een 2de doelpunt van de opgekomen links back van Oliveo, Niels van Rest.

Verslag via www.hethaagsmateurvoetbal.nl

Overig clubnieuws van Oliveo 1