Cees Verdel en Ben Smit onderscheiden

Vrijdag 23 mei jl is de jaarlijkse bijeenkomst van de Oliveo Business Club in de Drie Heeren gehouden.

In dit sfeervolle onderkomen was het gezelligheid troef.

Hoogtepunt van de avond.

Oliveanen Ben Smit en Cees Verdel werden door het Bestuur van OLIVEO benoemd tot respectievelijk lid van verdienste en erelid.

 

Beide Oliveanen zijn al hun hele leven lid van OLIVEO. Eerst als jeugdlid, vervolgens als selectiespelers en toen de heren lager gingen voetballen zijn zij als vrijwilliger van groot belang geweest voor OLIVEO.

 

Ben Smit heeft zich vooral bezig gehouden met het in stand houden en uitbreiden van de accommodatie. In 1990 was hij samen met Cees Verdel een van de gangmakers bij de bouw van de Nico van Overdamhal. In 2006 was Ben de Projectmanager bij de bouw van onze Nieuwbouw. Jarenlang is Ben actief geweest in het plannen en uitvoeren van onderhoudszaken. Bij de oprichting van de Stichting Oefenhal in 1990 en de OBC in 2001 nam hij zitting in de Stichtingsbesturen. Bij het 75 jarig bestaan in 2005 ontving hij al de Kaufmanntrofee  en het lid van verdienste komt Ben meer dan toe.

 

Cees Verdel is onze voorzitter geweest van 1986 tot 1995. Cees was de grote voorvechter voor de bouw van een Oefenhal. Onder zijn voorzitterschap is dit prachtige project ook gerealiseerd. Zijn inzet voor de club bleef na zijn voorzitterschap onverminderd groot. Als bestuurslid van de Stichting OLIVEO is hij een belangrijk aanspreekpunt voor het huidige bestuur. Cees is een van de oprichters van de OBC in 2001. En vanaf het moment van oprichting tot verleden jaar is hij de voorzitter geweest van deze belangrijke sponsorgroep. Cees voegt zich met zijn nieuwe titel “Erelid” tot een zeer select gezelschap.