Niveau inbrekersgilde daalt

Afgelopen week is OLIVEO verrast door een inbraak. Het keukenraam was geforceerd. Gelukkig deden de bewegingsmelders hun werk en is het dievengilde hem met lichte gehoorbeschadiging gesmeerd.

Wel een moment om even stil te staan naar de kwetsbaarheid van onze accommodatie.

Ons sportpark is vooral 's nachts een verlaten toestand.Gelukkig is onze politie meer dan gemiddeld aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Maar het blijft een kwetsbare omgeving.

Overdag vragen wij u uw oplettendheid. Want er wordt soms helaas ook gestolen wanneer we allemaal aanwezig zijn! Sluit kleedkamers af, laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer en fiets op slot.

En aan de diefjes: Dames en heren van het dievengilde. ga in de leer! Als je toch wilt stelen doe dat dan niet bij een kantine waar 's nachts niets te halen valt. Geld ligt er niet. En een Snikker en een Mars zijn voor 80 Eurocent bij een supermarkt te koop. Je staat zo voor schut!

En aan allen: Ondergetekende reikt € 100,-- uit aan de eerste persoon die een heterdaadje van diefstal of inbraak bij OLIVEO aan de politie weet te overhandigen.

Walter van den Bogaerdt