Zaterdag 10.00 uur: Introductie Oliveo Clubkaart!!!

Het is zover!!!!!!!!!!!!!!!

Zaterdag a.s om 10.00 uur worden in de Oliveo Kantine op feestelijke wijze de eerste Oliveo Clubkaarten overhandigd aan de sponsoren van de kaart.

Wij zijn er trots op te kunnen melden dat we 2 bedrijven bereid gevonden hebben hun namen te verbinden aan de Oliveo Clubkaart.  

De eerste sponsor is de SNS Bank Oostland(zelfstandige onderneming van franchisenemer Ed van der Burg) , gevestigd aan de Oostlaan in Pijnacker, de bank die staat voor een persoonlijk onafhankelijk financieel advies.  Vooral gericht op hypotheekadvisering en daarvoor meerdere geldverstrekkers in het assortiment heeft.  Dus voor nieuwe hypotheken of het doornemen van je bestaande situatie moet je bij SNS Bank Oostland zijn. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend

De tweede sponsor is Bloemendaal Ruigrok accountants gevestigd in Pijnacker en Bergschenhoek. Bloemendaal Ruigrok is een actief en dynamisch accountantskantoor, voornamelijk actief in het Midden en Kleinbedrijf.

Ook u kunt zo’n  Oliveo Clubkaart verkrijgen en daarmee het gemak om zonder contant geld uw consumpties af te rekenen in de kantine van Oliveo. Ook kunt u uw kinderen een kaart meegeven. Zo kunnen ze nooit hun geld verliezen of elders besteden. Het enige wat wij van u vragen is een borg van € 2,= per pas.

Zaterdagochtend zijn er aanvraagformulieren beschikbaar voor de Clubkaart.

Je kunt een formulier ook downloaden van de website. Deze vul je in en lever je daarna in bij Frank Duijvestijn of mail je naar penningmeester@oliveo.nl. Zo spoedig mogelijk daarna wordt de pas ter beschikking gesteld.

Link naar pagina Clubkaart

 

Namens het bestuur,

Frank Duijvestijn