NIEUWJAARSRECEPTIE van formaat

OLIVEO heeft zaterdag jl. zijn Nieuwjaarsreceptie gehouden. Een receptie met een speciaal tintje. Eerst werd er de jaarlijkse wedstrijd OLIVEO G - OLIVEO Allstars gehouden. Vervolgens zijn de totaal gerenoveerde kleedkamers heropend en tenslotte vierden de vele aanwezigen het nieuwe jaar met als slotstuk een fantastische winnares en winnaar van de Kauffmantrofee.

OLIVEO G - OLIVEO Allstars

Wie denkt dat het niveau van een G-team niet meer is dan een groepje goedwillende jongens die bijna dezelfde kant oplopen heeft het mis. Met diverse selectiespelers in de geledingen kwamen de Allstars drie maal op achterstand. Toen de 4-2 voor de G op het scorebord verscheen gingen de Allstars vol voor de winst. Met 4-4 werd de blessuretijd gehaald. Toen scoorde ons G-team de 5-4. Maar nog verder in de blessuretijd werd de 5-5 door de Allstars gevierd als een handhaving in de Derdeklasse van ons Vlaggenschip. Opmerkelijk is dat scheidrechter Van den Bogaerdt, in tegenstelling tot diverse eerdere ontmoetingen, de kaarten op zak wist te houden.

 

Opening Kleedkamers

Kleedkamers 1 tot en met 6 zijn de afgelopen maanden buitengebruik geweest. En de reden waarom was voor velen wel bekend. Er viel eigenlijk met goed fatsoen niet meer om te kleden in de 44 jaar oude kleedlokalen. Dat is nu verleden tijd! Onder leiding van een aantal vrijwilligers en een serie Oliveo-minded bedrijven is er een wonder verricht.

De Kleedkamers hebben een metamorfose ondergaan. Niets herinnert meer aan de oude kleedkamers. Alles nieuw! Alles licht! Alles schoon! De Voorzitters John Weijgertse en Ruud Schalkwijk stopte hun trots niet onder de kleedkamerbanken. Samen met Icoon Cees de Vreede openden zij de kleedkamers. Kleedkamer 1 heet nu de F-Cees kleedkamer. Dit staat fraai in de tegels vereeuwigd.

Op de receptie werden de vrijwilligers Nico van Rheenen, Cees Ammerlaan, Ruud Vonk en Sebastiaan van Ruijven in het zonnetje gezet. De uren die deze heren in dit project gestoken hebben in geweldig geweest. Ook de medewerkers van ADFUND werden speciaal genoemd voor hun grote inzet!

Ook de bedrijven die een duit in het zakje hebben gedaan worden bedankt.

Dank aan: T.B. van Wichem BV , Onderhoudsbedrijf Van Leusden, Toussaint kleurmakers, Verbakel Techniek, Immerz Stedebouwkundig architectuur, Aanemersbedrijf Meerbouw, AKN Bodegraven, Vermeulen Waddinxveen, Dekker Hout, Jan van Delden Stucadoorsbedrijf en Bauer Bouwservice.

Een van de kleedkamers is omgevormd tot een heus Krachthonk. Hier gaat o.l.v. Dick Kuijper de diverse hersteltrainingen plaatsvinden. Een ruimte waar maar weinig verenigingen over beschikken. U leest elders op de site in een interview met Dick Kuijper wat er exact allemaal mogelijk is op het gebied van aanvullende trainingen.

Kauffmantrofee

Het traditionele hoogtepunt van de receptie is altijd de uitreiking van de Kaufmanntrofee. De trofee wordt sinds 1980 jaarlijks uitgereikt aan een vrijwilliger die zich sinds jaar en dag voor de club inzet.. De trofee werd uitgereikt door de winnaar van verleden jaar John van de Boer. De winnaar was dit jaar een echtpaar.

Mia en Harry Van Marwijk!

Wij feliciteren Mia en Harry voor de dikverdiende waardering. Binnenkort wordt op deze site een interview met de kersverse winnaars gepubliceerd.

En zo hebben we als OLIVEO een fraaie aftrap voor het nieuwe jaar verricht. Laat het een opmaat zijn voor een leuk, sportief en succesvol 2014.