Oliveo TV | Kersttoernooi F-Jeugd 2013

--- Oliveo Kersttoernooi ---
 - F-Jeugd 2013 -


Vandaag 21-12-13 was het jaarlijkse - Cees de Vreede kersttoernooi voor de F-jeugd. Rond half 9 kwamen de enthousiaste kinderen binnen druppelen.

Foto's - F-Jeugd Kerstafsluiting 2013 - voetbal in Pijnacker


Eenmaal op het veld werden de jongens van de F1 t/m F6 verdeeld in 4 teams. De F-Cees ging op het veld  naast ons ook een onderling partijtje spelen.

Filmpje - Oliveo f-jeugd kersttoernooi met Cees de Vreede- YouTube


Nadat de teams waren ingedeeld ging iedereen vol plezier van start. Er werd leuk overgespeeld en de kinderen hadden het allemaal flink naar hun zin. Tijdens de wedstrijden was er een groot team van ouders die de tafels aan het dekken waren. Het brood, gesponsord door Bakkerij Rijnbeek, werd verdeeld over de tafels. Er was genoeg voor iedereen, want de bakker was erg gul geweest. Er waren genoeg broodjes, eierkoeken en krentenbollen voor alle jongens.


Na  3 wedstrijden was het toernooitje voor de  F-selectie afgelopen en gingen ze naar de nieuwbouw voor een leuke voetbalquiz. Iedereen werd per team apart aan een tafel gezet en onder leiding van de leider kon er aan de quiz worden begonnen. Jan-Paul van der Haas las de vragen voor. Hij had de vraag nog niet voorgelezen of iedereen begon al door elkaar te roepen wat het antwoord zou kunnen zijn.
Na de 2e vraag werd door de leiders gezegd dat het misschien handiger was dat ze het stiller konden doen zodat de andere het goede antwoord niet konden horen.


Dat de kinderen wat van voetbal wisten, dat dachten we al, maar zóóóveel. Er waren een aantal kinderen die op elke vraag wel het antwoord wisten. Er kwamen vragen voorbij waarin spelers en stadions herkend moesten worden, ook over wie de hoofdtrainer is en wie de voorzitters zijn.
Na de quiz liepen we rustig naar de kantine om heerlijk te gaan eten. In de kantine stond alles helemaal klaar en na het bedanken van de ouders voor het klaarzetten konden we beginnen.
Iedereen zat heerlijk te eten. Ze waren allemaal vrij stil dus dat zegt genoeg.


Na het eten werd de uitreiking van de quiz gehouden. Er waren medailles voor degene die eerste, tweede en derde waren geworden en een lolly voor nummer vier.
Iedereen heeft een gezellige ochtend gehad en nu op naar de winterstop.
Namens alle trainers en leiders van de F, wensen wij iedereen fijne feestdagen!

 

Tekst door Colin Zwerts

 

Oliveo Kersttoernooi, F-Jeugd 2013!

Overig clubnieuws van Oliveo TV