5 November 19.30: Spelregelavond o.l.v. Dennis Higler

Op 5 november a.s. om 19:30 uur zal onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler een voorlichtingsavond/informatieavond worden gegeven in de bovenbouw bij v.v. Oliveo voor de scheidsrechters en spelleiders van Oliveo.

Namens de scheidsrechtercoördinator, Frank van der Meer en zijn team, nodigt het bestuur alle scheidsrechters, spelleiders en diegene die twijfelen om scheidsrechter te worden van harte uit om deel te nemen aan deze inspirende avond. Dennis zal als professionale scheidsrechter alle vragen kunnen beantwoorden en ons kunnen voorzien van tips en wellicht tricks. Vanaf 2014 zijn we als vereniging verplicht om gekwalificeerde scheidsrechter beschikbaar te stellen om alle wedstrijden in goede banen te leiden.
 
Hier tevens de oproep aan alle senioren en ouders die wellicht twijfelen en iets meer willen weten. Kom gerust langs. Zo helpen we met elkaar! Laat Oliveo niet in de steek! Doe mee om Oliveo een volwaardige vereniging te laten zijn, want ZONDER SCHEIDSRECHTERS GEEN WEDSTRIJDEN.

 

Komt allen!
Het bestuur