Oliveo verliest door persoonlijke fouten van GONA

Oliveo speelde gisteren een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft werd met prima voetbal een 2-0 voorsprong opgebouwd. De tweede helft verliep echter dramatisch en zo stond het een kwartier na rust weer gelijk. Na deze fase wist Oliveo zich enigzins te herpakken, maar de wedstrijd werd wel verloren met 2-3. De eindstand was gezien de eerste helft zeer onterecht maar als je de doelpunten door persoonlijke fouten zo makkelijk weggeeft, valt daar niet tegen te voetballen.

Link naar foto's van Mike van Rheenen

 

Oliveo begon de wedstrijd voortvarend wat resulteerde in een aantal kleine kansjes. Deze bleven echter onbenut, totdat Bentvelzen Oliveo op voorsprong bracht door de bal binnen te koppen.

Direct vanaf de aftrap creëerde GONA een mogelijkheid, maar gelukkig voor Oliveo werd de bal naast geschoten.

Na een half uur spelen ontsnapte een aanvaller van GONA aan de aandacht van Oliveo, zijn inzet belandde echter ruim naast het doel. Vlak voor rust leek GONA dan wel op gelijke hoogte te komen, maar het doelpunt werd afgekeurd omdat de spits van GONA de bal met de hand binnen sloeg.

 

In de 43e minuut liet Simonis de tweede treffer voor Oliveo aantekenen. De 2-0 ruststand was gezien het veldspel dan ook zeer verdiend.

In de tweede helft was Oliveo geen schim meer van de ploeg die de eerste helft goed voetbalde.  GONA domineerde en maakte het spel. In de 55e en 58e minuut kwam GONA langszij door twee persoonlijke fouten aan de kant van Oliveo.

Na deze twee tegenslagen hervond Oliveo zich enigszins. Het was Janssen die na een prima pass de bal net over de lat schoot.

In de 85e minuut wist GONA wederom te profiteren van een persoonlijk fout aan Oliveo-zijde, wat de 2-3 uitslag op de borden bracht.

In blessuretijd ontstond er nog wel een mogelijkheid voor Oliveo om gelijk te maken. Een vrijetrap van Simonis werd door Trieling alleen verkeerd geraakt, waardoor de bal voor het doel langs verdween. De 2-3 eindstand was een domper voor Oliveo en feest voor GONA.

 

Volgende week speelt Oliveo uit Bij VUC uit den Haag, sportpark Het Kleine Loo 1.

Opstelling Oliveo: van Driel, Kleij, Wouters, Wichen(71e Trieling), Pels, Milolaza, Lescuere, Simonis, Arkesteijn, Bentvelzen, Janssen (80e Paanakker)