Oliveo Feest 22-9: Band & Breakfast + DJ Miesta

Dat de organisatie van het Oliveo Feest zin heeft in een goed en geslaagd feest blijkt wel bij het bekend worden van de line-up... Kosten nog moeite worden gespaard en Band & Breakfast en DJ Miesta zijn inmiddels gecontracteerd om het feest een groots spektakel te maken.
22 september zal vanaf 20.30 de Sporthal geopend zijn voor dit evenement waar iedereen terecht kan voor een goed feest. Jong en oud zal zich prima vermaken op het brede repertoire van B&B en ook DJ Miesta staat garant dat de voetjes van de vloer gaan.

Band & Breakfast is inmiddels een zeer graag gezien muzikale feestband die in Pijnacker al menig feestje aan deed. "Een beetje vreemd, maar wel lekker" typeert B&B.
DJ Miesta kent iedereen inmiddels wel na zijn optreden in de grote feesttent tijdens de Oranjefeesten.

Kaarten zijn verkrijgbaar via zeer veel bekende Oliveanen en uiteraard in de kantine. De komende weken zal je ongetwijfeld door iemand benaderd worden.
Kosten per kaart zijn €10,- en doe iedereen een groot plezier en zorg dat je snel in het bezit bent van een kaart. Zo heeft de organisatie en u zekerheid van een mooie avond! 

Wil je de kaarten bestellen, mail dan naar  oliveofeest@gmail.com wij mailen je dan terug en maken een afspraak wanneer wij de kaarten komen brengen (minimaal 2 kaarten).