Overlijdensbericht Theo van Galen

Vanmorgen bereikte ons het trieste bericht dat Oer-Oliveaan Theo van Galen afgelopen nacht op 80 jarige leeftijd is overleden. Theo is jarenlang jeugdleider bij Oliveo geweest. Daarnaast is Theo bij veel leden vooral bekend van het Oliveokamp, waar hij 40 jaar lang de scepter zwaaide in de keuken samen met Wim van der Smit en Hans van Rijn. Later is hij ingestroomd bij de maandagochtend vrijwilligers en was hij bijna dagelijks overdag aanwezig om de kantine en kleedkamers op orde te houden. Voor zijn inzet is Theo benoemd tot "Lid van Verdienste".

 

Via deze weg willen wij namens het bestuur en alle leden de nabestaanden heel veel sterkte wensen bij het verwerken van dit verlies.

 

Er is gelegenheid tot condoleren op donderdag 26 april van 20.00 trot 20.45 in uitvaartcentrum De Laatste Eer in Pijnacker.

De gezongen uitvaartdienst wordt gehouden in de parochiekerk van de H. Joannes de Dooper in Pijnacker op vrijdag 27 april om 13.00 uur.

Aansluitend zal de plechtigheid voorafgaande aan de crematie worden gehouden in de aula van crematorium Iepenhof, Hoflaan 18 te Delft om 14.30.

Na afloop van de plechtigheid is er tevens gelegenheid tot condoleren.