Oliveo 5

Verlaat; VUC - Oliveo 5 delen de punten

Afgelopen zondag mochten de mannen van Opa Bars afreizen naar de Haagsche pinguins. Eerder dit seizoen resulteerde deze clash in een enorme nederlaag voor VUC. Er werd thuis met maarliefst 8-0 gewonnen.... Deze keer mistte Oliveo de toenmalige spits en was VUC wel op sterkte. Het zou een mooie pot worden.

Oliveo moest het deze week doen zonder keeper Ruurd, maar gelukkig wilde Fets het weer eens proberen op een echt kunstgrasveld. Gelukkig was Jacco ook nog zo lief om mee te doen en hadden we zodoende in ieder geval 1 wisseltje.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Oliveo had ongeeer 75% balbezit, maar het tempo was dermate laag dat VUC hier geen hinder van ondervond. Het zou zelfs op een 1-0 voorsprong komen nadat een bal door de achterhoede van Oliveo verkeerd werd ingeschat en 1 van de Haagsche spitsen Fets kon verschalken.
Wel had Oliveo nog recht op een strafschop, maar deze werd helaas niet gegeven. Met 1-0 werd de thee genuttigd en moest er iets gebeuren.

Onze Parel, die de eerste helft de vlag hanteerde, had zichzelf enorm staan opwinden langs de zijlijn en wilde het verschil maken. Gebrand op de overwinning kwam hij binnen de lijnen, maar helaas was al snel 2-0 voor VUC ipv 1-1.
Een steekbal door de verdediging van Oliveo werd nauwelijks opgemerkt en zodoende werd de bal binnen getikt. Fets moest andermaal optreden om zelfs de 3-0 te voorkomen, maar Oliveo werd toch iets scherper.

De 2-1 zou snel volgen. Nadat Arie op een meter of 20 van de goal werd aangetikt, kon Wortel aanleggen voor de vrije trap. Deze werd tergend langzaam naast het gat in de muur geschoten en de 2-1 stond op de borden. Ook de 2-2 zou binnen 3 minuten volgen.
Een goede uitbraak van Oliveo werd door Arie ietwat optimistisch met links op goal geharkt. De keeper deed net op dat moment een stap opzij en was niet in staat tijdig om te vallen om het leder te keren. 2-2.
Ook de 2-3 zou snel volgen. Wederom een vrije trap die licht werd aangeraakt en achter de sterk verdedigende doelman verdween.

Toch zou Oliveo de voorsprong nog weggeven. Nota bene uit een enorme mogelijkheid voor Oliveo, waarbij Gluipers de bal net verkeerd blind terug legde op Arie, kon VUC er in de counter vandoor. Oliveo kon dit geen halt meer toeroepen en de 3-3 was een feit.
Verder waren er over en weer wat kleine kansjes, maar de puntendeling was een prima resultaat voor deze zondag.

Graag bedanken we nog de supporters, RdeJ, Bostiaanse en Herwin, voor hun enorme steun!

Zondag Veloooooooooooooooooo thuis! Hier valt iets recht te zetten!

Eerdere nieuwsitems

Oliveo 5 - Herstel zet door!
Terugblik eerste seizoenshelft Oliveo “ Gyrosland” 5
Woorden schieten tekort!
Goedgekleed Bernardus klein maatje te groot
Oliveo 5 wordt weer in de maling genomen
Gyrosland officieel shirtsponsor Oliveo 5
Oliveo5 sluit seizoen in stijl af!
verlaat verslag: Oliveo 5 en RKAVV in evenwicht
Doelpuntenmachine Oliveo 5 verschalkt VUCcie 6
Galavoorstelling bezorgt Oliveo 5 sponsordeal
Oliveo 5 verstoord kampioenskansen TOGB niet
RKDEO de gelukkigste na gelijkopgaand duel Oliveo 5
Oliveo en GrWIIV4 houden elkaar in evenwicht
Stoomtrein Oliveo 5 kachelt lekker door
Oliveo 5 boekt nuttige overwinning op GW2V4
Oliveo 5 geeft voorsprong uit handen
(Veel te) Jeugdig Taurus wint weer van Oliveo 5
HDV legt het loodje tegen sterker Oliveo 5
Jonge honden van Taurus toch te sterk
Uiterst effectief VUC doet Oliveo de das om
Oliveo 5 verliest door ontbreken teamfoto
Oliveo 5 krijgt te weinig tegen HBS
Counterend Oliveo verschalkt RKAVV op talentenveld
Oliveo 5 gaat strijdend ten onder tegen TOGB 5
Full Speed komt niet op gang tegen sterk Oliveo 5
Vechtend Oliveo 5 deelt punten met jeugdig VELO
Oliveo - RKDEO